Τα νέα της Αγοράς

Φωτιά τα νέα iPhones Xs και Xs Max

Φωτιά τα νέα iPhones Xs και Xs Max
14 Σεπτεμβρίου 2018, 18:45
Διαθέσιμα από τις 28 Σεπτεμβρίου

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η πώληση των iPhone Xs και Xs Max στην Ελλάδα, ενώ το iPhone XR αναμένεται προς το τέλος Οκτωβρίου.

 

Τα τρία νέα μοντέλα δείχνουν μία αλλαγή στη στρατηγική της Apple, η οποία κατ’ αρχήν τολμά να παρουσιάσει ένα smartphone με οθόνη της τάξεως των 6,5 ιντσών, συσκευές με υποστήριξη δύο SIM καρτών, ενώ το «προσιτό» iPhone XR αποτελεί μία προσπάθεια της αμερικανικής εταιρείας να κινηθεί και σε λίγο χαμηλότερα στρώματα της αγοράς.

 

Οι τιμές που θα πωλούνται οι νέες συσκευές iPhone στην ελληνική αγορά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Με βάση τις τιμές που ανακοινώθηκαν για ορισμένες από τις ευρωπαϊκές αγορές (σ.σ. στη Γαλλία το iPhone Xs ξεκινά από τα 1159 ευρώ, ενώ το iPhone Xs Max από τα 1259 ευρώ, ενώ στην Ιταλία οι τιμές είναι στα 1189 ευρώ και 1289 ευρώ αντίστοιχα), τότε στην Ελλάδα θα πρέπει να αναμένουμε ότι οι τιμές θα κινηθούν πιθανότατα σε λίγο υψηλότερα επίπεδα λόγω κυρίως του διαφορετικού συντελεστή ΦΠΑ. Όσον αφορά το iPhone XR, εκτιμάται ότι θα κινηθεί μεταξύ 900 και 950 ευρώ όταν θα έρθει στην ελληνική αγορά.