ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 3-2: Περιμένει το Προκόπι με ...όρεξη ανατροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 3-2: Περιμένει το Προκόπι με ...όρεξη ανατροπής
17 Σεπτεμβρίου 2018, 01:25
A+ A-
Δυο γκολ ο Ευσταθίου κι ένα ο Αθανασίου στις καθυστερήσεις

Ομάδα Γ' κατηγορίας είναι ξανά ο ΑΟ Ελληνικά, αλλά κάνει τις ζημιές του στο Κύπελλο Εύβοιας παίρνοντας την πρόκριση στο γήπεδο Βασιλικών με νίκες επί του Ταξιάρχη αρχικά και του Ερμή Πηλίου στη Β' φάση.

Και οι δυο νίκες ήρθαν με ανατροπή, αφού οι αντίπαλοι προηγήθηκαν και τώρα τα Ελληνικά περιμένουν στην επόμενη φάση τη Δόξα Προκοπίου με ...ορέξεις ανατροπής των προγνωστικών.

Στον αγώνα με τον Ερμή προηγήθηκε η ομάδα του Πηλίου με τον Ραβανό στο 30' και ισοφάρισε ο Στάθης Ευσταθίου (φωτό) στο 40'. Ο ίδιος παίκτης στο 60' έδωσε το προβάδισμα στα Ελληνικά.

Δέκα λεπτά αργότερα (70') ο Μπουζάλας που είχε μπει στον αγώνα λίγο νωρίτερα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ...πήρε φωτιά η "εξέδρα" των Ελληνικών από σουτ ...φωτοβολίδα του Σταύρου Αθανασίου, ο οποίος ...κέρασε για τη γιορτή του  το γκολ της νίκης - πρόκρισης.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Καρβελάς-Moυρτίκας.

ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Καπώνης, Ντούλμας, Σταθ. Κρυσταλόγιαννης, Κομποθανάσης, Γ. Κρυσταλόγιαννης, Χ. Κρυσταλόγιαννης (58' Φέγγερος), Θύμ. Κρυσταλόγιαννης, Παπαευσταθίου, Ευσταθίου, Αθανασίου, Χαραλ. Ιω.  Μαυρούτσικος (90' Κρασούλης).

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ: Αλεξανδρής, Κοτρώνης (66' Θ. Μπαλατσός), Παπαγεωργίου, Καρράς, Καμπούρης, Σοφρώνης, Ανδρίτσος (66' Δ. Μπουζάλας), Τζαφέρος, Δασκαλόπουλος, Τσούρτης, Ραβανός.

Επιστροφή