Θέαμα με αγώνες αυτοκινήτων στην Πίστα της Χαλκίδας

Θέαμα με αγώνες αυτοκινήτων στην Πίστα της Χαλκίδας
7 Οκτωβρίου 2018, 11:51
A+ A-
Θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης στην πίστα στο Πέι Δοκού.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, η πίστα  που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος θα φιλοξενήσει τον τέταρτο γύρο του Timed Rally Challenge και συνάμα τον τρίτο γύρο του EKO Racing Dirt Games, σε έναν αγώνα που διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Ο αγώνας που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, αφορά τόσο αγωνιστικά αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν-Α-Ε-R, Ιστορικά αυτοκίνητα, οχήματα 4x4, crosskart, καθώς και ελληνικές χωμάτινες φόρμουλες.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου, από τις 8:30 έως τις 10 το πρωί στην πίστα. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων γύρων (ώρα 10:30).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ο αγώνας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσει κανείς αγωνιστική οδήγηση σε ασφαλείς συνθήκες και με χαμηλό κόστος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 210 8087267

Επιστροφή