ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αποχώρησε από το Λιγκ Καπ-Ματαιώνονται τα ματς με ΠΑΟ και ΑΕΚ

5 Οκτωβρίου 2018, 10:00
A+ A-
Παραιτήθηκε και ο προπονητής, κινδυνεύει η ομάδα.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης γνωστοποίησε στην ΕΣΑΠ (Ενωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών) ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ, που θα φιλοξενούνταν στην πόλη της Χαλκίδας!

Μέσα σ' όλα αυτά, παραιτήθηκε κι ο προπονητής Σάκης Ψάρρας, ενώ ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος, η ομάδα της Εύβοιας να μην συμμετάσχει και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Volley League..!

Ο Ηρακλής Χαλκίδας θα φιλοξενούσε την Παρασκευή και το Σάββατο στο κλειστό Κανήθου τους αγώνες του 3ου ομίλου με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Σήμερα (5/10) επρόκειτο να διεξαχθεί η αναμέτρηση Ηρακλής Χαλκίδας-Παναθηναϊκός, αύριο (6/10) η αναμέτρηση Ηρακλής Χαλκίδας-ΑΕΚ και το Σάββατο το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, όπου μία από τις 3 ομάδες (σ.σ. η πρώτη) θα εξασφάλιζε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Τελικά, μετά τη δήλωση αποχώρησης του Ηρακλή Χαλκίδας ματαιώνονται τα δύο ματς της ομάδας της Εύβοιας, ενώ το εισιτήριο πρόκρισης στους «4» θα κριθεί στον αγώνα της Κυριακής (7/10) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, που εντέλει θα γίνει στην Κυψέλη.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας, με την αποχώρησή του από το Λιγκ Καπ κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, αλλά και παραπομπή στο αρμόδιο Δικαιοδοτικό όργανο για δυσφήμηση του αθλήματος, η οποία προβλέπει τιμωρία της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) έως και πέντε αγωνιστικές στους αγώνες πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα στον Ηρακλή Χαλκίδας είναι βουνό και το μέλλον της ομάδας κρέμεται κυριολεκτικά σε μία κλωστή. 

Επιστροφή