ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-0: Ο ένας αρχηγός σκόραρε, ο άλλος αποβλήθηκε

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-0: Ο ένας αρχηγός σκόραρε, ο άλλος αποβλήθηκε
7 Οκτωβρίου 2018, 20:05
A+ A-
Ενα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους.

Πρεμιέρα με νίκη έκανε η ομάδα της Σκεπαστής στην έδρα της και έστειλε από νωρίς μήνυμα ότι θα είναι και φέτος δυνατή, όπως και την περ. σεζόν.

Η Σκεπαστή χρειάστηκε ένα γκολ για να κάμψει την αντίσταση της Μακρυκάπας, η οποία στην τελική ευθεία του ματς αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες.

Το γκολ της νίκης (1-0) για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 69' ο αρχηγός Γιάννης Θαλασσινός (φωτό).  Ενα γκολ, που όπως αποδείχθηκε έκρινε την αναμέτρηση.

Στο 74' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο αρχηγός της Μακρυκάπας Καρκαλής, γιατί ανέτρεψε αντικανονικά αντίπαλό του που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Με το αριθμητικό μειονέκτημα οι "Λύκοι" δεν μπόρεσαν να ...απαντήσουν στο γκολ της Σκεπαστής και γύρισαν άπρακτοι στη βάση τους.

Διαιτησία: Βρακάς, Αργύρης-Καρβελάς.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Μπεκάκος-Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι.Αθ. Θαλασσινός, Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Θαλασσινός, Αλεξίου (71' Καρατζούδης), Θαν. Θαλασσινός (89' Κουρκούτζελος), Δημ. Γερογιάννης (79' Αγιασοφίτης).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας, Αν Καρκαλής, Νάσος Γκίκας (74' Κούκουρας), Μπασινάς, Νικ. Γκίκας, Τσουμάνης, Βουρδάνος (46' Μπαϊμπάκης), Σίδερης, Κουτσαυλής.  

Επιστροφή