ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 2-3: Η κάθοδος των Βορείων στην Τριάδα ...φέρνει τρία γκολ και τρίποντο στην πρεμιέρα

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 2-3: Η κάθοδος των Βορείων στην Τριάδα ...φέρνει τρία γκολ και τρίποντο στην πρεμιέρα
7 Οκτωβρίου 2018, 20:36
A+ A-
Νίκη με ανατροπή και χρυσό σκόρερ τον Αργύρη Στεργίου

Πέρυσι η Σκεπαστή πέτυχε τρία γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και απέδρασε με το τρίποντο από το γήπεδο της Τριάδας. Ετσι και φέτος μια άλλη ομάδα από το Βορρά, η Αιδηψός, ήρθε, πέτυχε τρία γκολ κι έφυγε νικήτρια με 3-2 επί του Παντριαδικού, στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Εγινε καλό ματς με γκολ και ανατροπές στο σκορ.

Επιθετική και αποτελεσματική η φιλοξενούμενη Αιδηψός που δεν κλείστηκε στην άμυνά της, ενώ η ομάδα της Τριάδας που δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, προσπάθησε μετά το 2-3 να πετύχει γκολ, αλλά δεν βρήκαν στόχο από καλές θέσεις ο Παπακυριακού (σουτ) και ο Χασάνδρας (κεφαλιά).

Ο Αντριαν Μπιμπάι έδωσε προβάδισμα (0-1) στην Αιδηψό στο 35'. Λίγο πριν τελειώσει το 45λεπτο, ο αρχηγός των γηπεδούχων Γιώργος Χασάνδρας ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58' ο Κώστας Μουτουσίδης έβαλε μπροστά (2-1) τον Παντριαδικό.

Στο 70' κέρδισε πέναλτι η Αιδηψός και ο Τίτο Μπμπάι ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 2-2, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα (75') ο Αργύρης Στεργίου και με δικό του γκολ να δώσει τη χαριστική βολή (2-3) στην ομάδα της Τριάδας.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Ιωάννου-Ρουμπής

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Μωραΐτης, Τσούτσης (70' Πατερίτσας), Τζάβρας, Γκρινιάρης, Ταψής, Νόνας (85' Παπακυριάκου), Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Κεραμιδάς (70' Γ. Τσιμιχόδημος), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιω. Δημητρίου): Κυριακού, Κ. Φώτου, Χ. Φώτου (85' Παπατζίκος), Καπές, Γλυκός, Η. Στεργίου, Α. Στεργίου, Ν. Αναγνώστου (89' Σαββόπουλος), Α. Μπιμπάι (70' Καραγκούνης), Ι. Μπιμπάι (89' Τζοχάι), Αναστασιάδης.

 

Επιστροφή