ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ: Σοβαρό τροχαίο με ζευγάρι που επέβαινε σε δίκυκλο

9 Οκτωβρίου 2018, 17:41
A+ A-
Έσκασε το λάστιχο και ανατράπηκε το μηχανάκι, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην άσφαλτο.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 4:15 περίπου το απόγευμα της Τρίτης 9 Οκτωβρίου, στο δρόμο Χαλκίδας - Αρτάκης, στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος πρώην Μιχελή, μπροστά στο γνωστό κατάστημα "Net Food".

Συγκεκριμένα, από την Αρτάκη με κατεύθυνση προς Χαλκίδας κινείτο δίκυκλο μοτοποδήλατο με επιβάτη 45χρονο και συνεπιβάτη την σύζυγό του. Ξαφνικά, καθώς το μηχανάκι πήγαινε κανονικά στην πορεία του, έσκασε το λάστιχο.

Παρά την προσπάθειά του, ο οδηγός δεν κατάφερε να το ελέγξει και το όχημα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην άσφαλτο οι επιβαίνοντες. Η γυναίκα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά ο 45χρονος οδηγός του δικύκλου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, αλλά τουλάχιστον ανέπνεε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Στον τόπο του ατυχήματος κατέφθασε και περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, αφενός για να ρυθμίσει την κυκλοφορία (για την αποφυγή κι άλλου ατυχήματος) και αφετέρου για να επιληφθούν του συμβάντος οι αστυνομικοί.

 

 

 

Επιστροφή