Τα νέα της Αγοράς

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρέθηκε βάτραχος σε σαλάτα της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρέθηκε βάτραχος σε σαλάτα της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος
10 Οκτωβρίου 2018, 17:52
Επιβεβαίωσε η εταιρεία το ατυχές περιστατικό. Δείτε φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο βάτραχος.

Πελάτισσα της γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ "AB Bασιλόπουλος" ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία, που δείχνει ένα βάτραχο μέσα στην σακούλα σαλάτας της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η φωτογραφία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά υπήρχε σε πολλούς η αμφιβολία αν το περιστατικό ήταν πραγματικό ή προϊόν φωτομοντάζ και έγινε με σκοπό τον εντυπωσιασμό ή ακόμη και για να πλήξει την αξιοπιστία της γνωστής αλυσίδας.

Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία δεν άφησε καμία αμφιβολία για την αλήθεια, μετά την τοποθέτησή της στο λογαριασμό της πελάτισσας που ανάρτησε αρχικά την φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Να σημειωθεί ότι η αρχική ανάρτηση έχει κατέβει πλέον και μαζί με αυτό και η απάντηση της εταιρείας. Πρόλαβαν όμως να αναπαράγουν το θέμα αρκετά Μέσα Ενημέρωσης

Σύμφωνα με την απάντηση λοιπόν της AB Βασιλόπουλος:

 "Το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας".

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί προϊόν μαύρης σοκολάτας (φωτό)

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί προϊόν μαύρης σοκολάτας (φωτό)
Τα νέα της Αγοράς
[25/06/2019 - 19:31]

Ανιχνεύτηκε η παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας, χωρίς να αναφέρεται στη συσκευασία.  ...περισσότερα

Huawei Nova 5 και Nova 5 Pro

Huawei Nova 5 και Nova 5 Pro
Τα νέα της Αγοράς
[23/06/2019 - 18:00]

Με τετραπλή κάμερα, 8GB RAM και φορτιστή 40W ...περισσότερα