Κους-κους & σχόλια

Αγριο επεισόδιο Παπαδάκη - Αντωνοπούλου: Δεν πήγε στην εκπομπή η νεαρή δημοσιογράφος

Αγριο επεισόδιο Παπαδάκη - Αντωνοπούλου: Δεν πήγε στην εκπομπή η νεαρή δημοσιογράφος
11 Οκτωβρίου 2018, 17:01
Οι φωνές, τα κλάματα και η απουσία στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Απούσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Τετάρτης (10/10) και της Πέμπτης (11/10) η Μπάγια Αντωνοπούλου. Ο λόγος όπως ειπώθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι ότι η η νεαρή συνεργάτης του αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να πάει στην εκπομπή.

Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται να είναι λίγο διαφορετική. Οπως λέγεται, την προηγούμενη μέρα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, κι ενώ οι δυο τους βρίσκονταν ακόμα στο πλατό, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου, με τον πρώτο να την επιπλήττει σε έντονο ύφος για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείται με το τηλέφωνό της και στέλνει μηνύματα.

Οι φωνές του ακούγονταν μέχρι έξω. Το ύφος του ήταν τόσο έντονο με αποτέλεσμα η Μπάγια να ξεσπάσει σε κλάματα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και πολλοί το αποδίδουν στην πτωτική πορεία που έχει φέτος η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης.

Μετά από το περιστατικό αυτό, η νεαρή δημοσιογράφος που όλο το καλοκαίρι ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εμπιστοσύνη που της έδειξε το κανάλι να αναλάβει την ενημερωτική εκπομπή του σταθμού -μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο-, έφυγε από τον ΑΝΤ1 σε κακό χάλι, ενώ δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα.

Το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και συνέχισε να μην απαντά στις επίμονες κλήσεις των υπευθύνων. Ωστόσο, όσοι είχαν ακούσει τις φωνές της προηγούμενης μέρας δεν εξεπλάγησαν με την απουσία της.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες στο «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς κάποιοι κάνουν λόγο μέχρι και για παραίτηση. Ισως, όμως, να έχει ανάγκη να ηρεμήσει από την ψυχολογική φόρτιση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ο Υπάτιος Πατμάνογλου (VIDEO)

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ο Υπάτιος Πατμάνογλου (VIDEO)
Κους-κους & σχόλια
[10/12/2018 - 17:42]

Πριν ενάμιση χρόνο έχασε γυναίκα και παιδί στο τρομακτικό τροχαίο με την Πόρσε του Βακάκη. ...περισσότερα

Σπανούλης: Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί (VIDEO)

Σπανούλης: Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί (VIDEO)
Κους-κους & σχόλια
[10/12/2018 - 15:01]

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Kill Bill μπροστά στην κάμερα. ...περισσότερα