Τα νέα της Αγοράς

Η BMW θα σου μιλάει και θα σε ακούει

Η BMW θα σου μιλάει και θα σε ακούει
12 Οκτωβρίου 2018, 18:02
Με το Intelligent Personal Assistant

Αυτοκίνητα που θα σου μιλάνε και θα σε ακούνε υπόσχεται η BMW και δηλώνει έτοιμη να λανσάρει το BMW Intelligent Personal Assistant, το οποίο θα βρίσκεται στο πλευρό του οδηγού.

 

Το νέο σύστημα θα μπορεί να εξηγεί κάθε είδους λειτουργία ("Πώς λειτουργεί η Υποβοήθηση Μεγάλης Σκάλας Φώτων;”), να παρέχει πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση ("Είναι η στάθμη λαδιού εντάξει;”) και να απαντά σε ερωτήσεις όπως ("Τι προειδοποιητικά μηνύματα έχω;”).

 

Θα γνωρίζει τις αγαπημένες ρυθμίσεις του οδηγού και θα μπορεί ακόμα και να ενεργοποιεί συνδυασμό τους για μεγαλύτερη ευεξία. Για παράδειγμα, το "Hey BMW, νιώθω κουρασμένος” ενεργοποιεί ένα πρόγραμμα αναζωογόνησης που προσαρμόζει το φωτισμό, τη μουσική και τη θερμοκρασία, μεταξύ άλλων, ώστε ο οδηγός να νιώθει μεγαλύτερη ζωντάνια.

 

Επίσης, θα προειδοποιεί τον οδηγό για προβλήματα όπως: "Η πίεση ελαστικού είναι χαμηλή”, θα του υπενθυμίζει τα ραντεβού για σέρβις, ή ακόμα και να τα κλείνει με το συνεργείο.

 

Το Intelligent Personal Assistant θα διατίθεται σε βασική έκδοση με voice control (φωνητικό έλεγχο) σε 23 γλώσσες και αγορές από το Μάρτιο του 2019.