ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στον Πλοηγικό Σταθμό Χαλκίδας

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στον Πλοηγικό Σταθμό Χαλκίδας
13 Οκτωβρίου 2018, 13:31
A+ A-
Κατέθεσε νέα ερώτηση στη Βουλή για το θέμα.

Νέα ερώτηση του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για το θέμα του Πλοηγικού Σταθμού Χαλκίδας, κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου.

Ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι: « «Αδυνατεί το Υπουργείο Ναυτιλίας να δώσει λύση στα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα στη λειτουργία του Πλοηγικού Σταθμού Χαλκίδας».

Επιπλέον, προσθέτει ότι - σε αντίθεση  με τα όσα είχε απαντήσει η ηγεσία του Υπουργείου σε προηγούμενη ερώτηση που είχε καταθέσει - οι καθημερινές δυσλειτουργίες τείνουν να λάβουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ο βουλευτής είχε καταθέσει ερώτηση στις 29 Μαΐου 2018,  που αφορούσε στην στελέχωση του Πλοηγικού Σταθμού Χαλκίδας και την κάλυψη των αναγκών σε πλοηγίδες μετά και την ακινησία, στην οποία τέθηκε από τον Απρίλιο του 2018 το πλωτό μέσο μεταφοράς του πλοηγού.

Όπως τονίζει σε δελτίο τύπου ο κ. Κεδίκογλου: « Δυστυχώς, παρά τις αρχικές απαντήσεις και διαβεβαιώσεις που δόθηκαν η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί, οπότε και επαναφέρει το θέμα στη Βουλή.»

Επιστροφή