ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Για 100.000 ευρώ σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Για 100.000 ευρώ σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη
15 Οκτωβρίου 2018, 09:39
A+ A-
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της γυναίκας, που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πανελλήνιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες στη λίμνη Τριχωνίδα και οι συγγενείς της εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 44χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε.

Μιλούν για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα που έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ο αδερφός της Γιώργος Λαγούδης  δηλώνει στην εφημερίδα «Real News» ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει τα εξής: " «Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ."

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, υποστηρίζει πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδωσε αυτά τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο και δηλώνει ότι:

"Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της."

Την ίδια ώρα, ο γιατρός με τον οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε επαφές αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι η εισαγγελική έρευνα ασχολήθηκε με το πρόσωπό του.

Ο ίδιος πάντως, μέσω του δικηγόρου του Στράτου Καράτσαλου, δηλώνει πως η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας δεν αποδίδεται προσωπικά στον ίδιο και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον διασύρουν.

Η υπόθεση έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλογυρισμένου θρίλερ, με συστατικά μία όμορφη γυναίκα, ένα φόνο, το οικονομικό κίνητρο και έναν εραστή, που θεωρείται ύποπτος, αλλά αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

 

Επιστροφή