Δύο μέρες νωρίτερα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος

Δύο μέρες νωρίτερα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος
18 Οκτωβρίου 2018, 16:16
A+ A-
Του έκαναν έκπληξη μετά την υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας από την  Σκόπελο.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομο, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, μετά την υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκοπέλου.

Η Εικόνα έφτασε στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων "Δημήτρια" και μετά την υποδοχή της στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, η Ιερή Πομπή κατευθύνθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου εψάλη η Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Μετά την Παράκληση, στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου δεξιώθηκε τους Σκοπελίτες (κληρικούς και λαϊκούς), που συνόδευαν την Εικόνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η έκπληξη στον Σεβασμιώτατο, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του στις 17 Οκτωβρίου και σκέφτηκαν να τα γιορτάσουν όλοι μαζί με την ευκαιρία της εορταστικής εκδήλωσης για την υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας.

Μία τούρτα με το απαραίτητο κεράκι έκανε την εμφάνισή της (φωτό) και όλοι οι παριστάμενοι ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη και έψαλλαν το Πολυχρόνιό του. Επρόκειτο για μία ευχάριστη έκπληξη, που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Επιστροφή