ΔΥΣΤΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1: Ξαναφόρεσε το περιβαραχιόνιο και ξανασκόραρε

ΔΥΣΤΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1: Ξαναφόρεσε το περιβαραχιόνιο και ξανασκόραρε
17 Οκτωβρίου 2018, 18:40
A+ A-
Μετά από 5 χρόνια στους "8" του Kυπέλλου ο νικητής  

Με σκόρερ τον Ανέστη Αργύρη πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο ο Αμαρυνθιακός στο Νεοχώρι και με γκολ του ίδιου παίκτη σφράγισε σήμερα το εισιτήριο για τους "8" του Kυπέλλου, κερδίζοντας 1-0 το Δύστο.

Ο αγώνας έγινε στον Δύστο, όπου στον αγώνα για το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες, ο Αμαρυνθιακός γλίτωσε την ήττα στο "παρά ένα" από την τοπική ομάδα, αφού ισοφάρισε στη λήξη σε 2-2.

Αυτή τη φορά, όμως, η ομάδα του Μπάμπη Γεωργίου κράτησε το μηδέν στην άμυνά του, όπως είχε κάνει και στα άλλα δυο ματς του Κυπέλλου και μάλιστα με δυο ομάδες Α' κατηγορίας (3-0 τον Ολυμπο και 1-0 τον Ταμυναϊκό).

...Και στο 78' χτύπησε ο Αργύρης που ξαναφόρεσε σήμερα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του κέρδισε 1-0 τον Δύστο και ξαναπέρασε στους "8" του Kυπέλλου μετά από 5 χρόνια (τελευταία φορά το 2013).

Διαιτησία: Γιώργος Κασομούλης, Αγγελος Παππάς- Ακης Νέγρης.

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ: Πετράκης, Πέππας, Νόβας, Τσάλλας, Α.-Π. Πιλάτης, Τριανταφύλλου, Γ. Πιλάτης, Ηλίας, Αρ. Πηλιχός, Αντώνενας (64' Κιούσης), Γ. Πηλιχός.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Αng. Kodraziou, Κιμουλιάτης, Λιατύφης, Βελαέτης, S. Myrteza, Λυμπέρης (88' Τσιμπούκης), Σταματάκος (84' Σιλβέστρος), Κόλλιας, Αργύρης, Al. Kodraziou (92' Καλογεράς), V. Myrteza.

Επιστροφή