ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΖΑΡΗΤΡΑ 0-2: Συνεχίζει με φόρα

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΖΑΡΗΤΡΑ 0-2: Συνεχίζει με φόρα
20 Οκτωβρίου 2018, 19:26
A+ A-
Σκόρερ και των δυο γκολ ο 16χρονος Γιώργος Παναγιώτου

Από την πρ. περίοδο έχουν πάρει φόρα τα Ζάρκα που πανηγύρισαν (φωτο) και την πρωτιά στο νότιο όμιλο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και συνεχίζοντας σ' αυτή δεν σταματούν να νικούν και στη νέα σεζόν.

Τρίτη αγωνιστική σήμερα στη Β' κατηγορία, όπου συνεχίζει να αγωνίζεται η ομάδα και τρίτη νίκη μέσα στον Αγιο Ιωάννη αυτή τη φορά επί του τοπικού Αρη, που δείχνει να μην έχει την ίδια δυναμική με την οποία παρουσιάστηκε στο πρ. πρωτάθλημα, με την επανεμφάνισή του στη Β' ΕΠΣΕ.

Ο ΑΟ Ζάρητρα κέρδισε 2-0 και δεν έχει δεχθεί γκολ μέχρι τώρα, ενώ σκόρερ για τρίτη σερί αγωνιστική ήταν ο πολύ νεαρός Γιώργος Παναγιώτου.

Μόλις 16,5 ετών ο παίκτης των Ζαράκων πέτυχε και τα δυο γκολ της νίκης επί του Αρη μέσα σε ένα πεντάλεπτο (75' και 79') και η ομάδα του είναι ξανά πρώτη και μόνη στη βαθμολογία του νότιου ομίλου της Β' κατηγορίας.

Διαιτησία: Ντούρας, Χαρ. Αντωνίου-Καρράς.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ: Καρκαλέτσης, Μεγαρίτης, Ποδαράς, Μάλλιος, Μακρύγιαννης (52' Φελερης), Μπράχο, Θεοδωρακόπουλος, Περήφανος, Παναγιάρης (45' Καλαμιώτης), Πιλάτης (78' Πολύχρονος), Σίμωσης (54' Μήτρου).

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ: Καλιοντζής, Μπουραντάς, Χουχουμής, Τσελά, Λιώνης, Μαχαλάι, Αποστόλου, Αγκαλίου (85' Τοτός), Παναγιώτου, Σπανός (78' Πέππας), Ντούνης (70' Μπράχα).
 

Επιστροφή