ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ενισχύει την επιθετική του γραμμή με τον Βαγγέλη Ανέστη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ενισχύει την επιθετική του γραμμή με τον Βαγγέλη Ανέστη
29 Οκτωβρίου 2018, 23:58
A+ A-
Συμφώνησαν οι δύο πλευρές.

Στον Ηρακλή Ψαχνών θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Βαγγέλης Ανέστης.

Ο Χαλκιδέος επιθετικός ανήκε στο δυναμικό του ΑΟ Χαλκίς και μάλιστα την περσινή σεζόν (μετά τη φυγή του Μπλάνκο) ήταν το βασικό γρανάζι της Χαλκίδας στη γραμμή κρούσης. 

Ομως, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του καλοκαιριού τα "έσπασε" με τον πρώην τεχνικό του ΑΟΧ Τίμο Καβακά και αποχώρησε από την ομάδα.

Μάλιστα, ο Καβακάς είχε δηλώσει λίγες μέρες αργότερα ότι "όσο είμαι εγώ στην ομάδα, ο Ανέστης δεν θα ξαναγυρίσει στον ΑΟΧ".

Βέβαια, παρελθόν αποτέλεσε σχετικά γρήγορα και ο Καβακάς, αλλά και πάλι ο Ανέστης δεν επέστρεψε στους κυανόμαυρους.

Την περ. εβδομάδα ο Ανέστης πήρε στα χέρια του το δελτίο από τη διοίκηση του ΑΟΧ κι ο Ηρακλής Ψαχνών κινήθηκε αμέσως για την απόκτησή του.

Το "ντιλ" ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε και το μόνο που μένει είναι ο Ανέστης να φορέσει κι επίσημα τα πράσινα του "ροπαλοφόρου". 

Επιστροφή