ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-1: Στο παραπέντε ...γλίτωσε την εκδίκηση

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-1: Στο παραπέντε ...γλίτωσε την εκδίκηση
4 Νοεμβρίου 2018, 23:55
A+ A-
Σκόραρε με τη μια η τελευταία μεταγραφή των φιλοξενούμενων

Στο τελευταίο ματς του προηγούμενου πρωταθλήματος η Σκεπαστή είχε σαρώσει με 5-1 τον Ολυμπο που είχε παίξει εκείνη τη μέρα με γκολκίπερ έναν επιθετικό (Σπ. Αργύρης) και παραλίγο στο ματς του νέου πρωταθλήματος να ...έπαιρνε εκδίκηση, αλλά οι δυο ομάδες ήρθαν τελικά  ισόπαλες 1-1, με το γκολ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους να σημειώνεται στο παραπέντε (85').

Η ομάδα του Γυμνού με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Παναγιώτη Κοντογιάννη τα πήγε αρκετά καλά στο γήπεδο της Σκεπαστής απέναντι στην τοπική ομάδα και κατάφερε να πετύχει κι ένα γκολ με τον Γιακούμπα, έναν παίκτη που ήρθε την περ. βδομάδα (μεταγραφή της τελευταίας στιγμής).

Το γκολ σημειώθηκε στο 19' με ωραία ενέργεια και σουτ έξω απ' την περιοχή που αιφνιδίασε τον Σωτηρόπουλο και ήταν αποτέλεσμα της αρκετά καλής παρουσίας των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Απείλησαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, αλλά ο Σακκής βρισκόταν πάντα στη σωστή θέση, ενώ και οι συμπαίκτες του διαχειρίζονταν με τον καλύτερο τρόπο το 0-1.

Ομως, οι της Σκεπαστής, που είχαν δυο νίκες στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους, βρήκαν στόχο στο 85' κι έκαναν το 1-1, όταν από φάουλ του Αλεξίου απέκρουσε ο Σακκής και η μπάλα έφθασε στον Γιάννη (του Θανάση) Θαλασσινό κι αυτός με τη μία σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ...πάρει την εκδίκηση ο Ολυμπος, αλλά ο Νίκος Σακκής από πολύ ευνοϊκή θέση απέτυχε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Σπανός, Κωνστάντιος-Σέρρας.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγ. Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος,  Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Γερογιάννης (66' Αγιασοφίτης), Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Αλεξίου, Θαν. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παν. Κοντογιάννης): Θαν. Σακκής, Μήτρου (46' Βλάχος), Κιούσης, Α. Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Η. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος, Γιανκούμπα (67' Ξυλάς), Σ. Αργύρης, Ν. Σακκής.

Επιστροφή