Τα νέα της Αγοράς

Τα Μανιτάρια Δίρφυς ...άνοιξαν την αγκαλιά τους σε μονάδα τσίπουρου

8 Νοεμβρίου 2018, 21:01
Η ευβοϊκή επιχείρηση εμπλουτίστηκε με μία νέα συνεργασία.

Τη νέα συνεργασία της με το "παραδοσιακό καζάνι Σαγιά" εγκαινίασε η εταιρία «Μανιτάρια Δίρφυς» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου με άφθονο τσίπουρο και μοναδικά πιάτα με μανιτάρια

Στη γνωστή, πλέον, στάση στο Μανιταροπωλείο (δείτε εδώ όλα τα πληροφοριακά στοιχεία), μπορείτε να βρείτε και το "παραδοσιακό καζάνι Σαγιά" . Εκεί, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους τσίπουρο. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη λειτουργία του παραδοσιακού τσιπουροκάζανου και να γευτεί το original ποτό, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με τα μανιταροπροϊόντα "Δίρφυς".

Οι ιδιοκτήτες της "Μανιτάρια Δίρφυς" Λευτέρης Λαχουβάρης (δεξιά στη φωτό) και Θανάσης Μαστρογιάννης δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Σαγιά (αριστερά στη φωτό) και υποσχέθηκαν  μοναδικές γεύσεις προϊόντων με μανιτάρια και εκλεκτό τσίπουρο.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, ξεχωρίσαμε τον Υφυπουργό Υποδομών Νίκο Μαυραγάνη, τον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπάνο, τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκίδας Βασίλη Καθαροσπόρη και τους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτρη Βουρδάνο και Γιώργο Κελαϊδίτη.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, συζητήθηκαν ιδιαίτερα οι όμορφες παρουσίες που έδωσαν το "παρών" , τα εντυπωσιακά cocktail με τσίπουρο αλλά και τα εξαιρετικά πιάτα με μανιτάρια Δίρφυς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αργύρης Ανδρέου με διπλή ιδιότητα και με το γιο του στην ορκωμοσία του Δήμου Χαλκιδέων

Ο Αργύρης Ανδρέου με διπλή ιδιότητα και με το γιο του στην ορκωμοσία του Δήμου Χαλκιδέων
Τα νέα της Αγοράς
[22/08/2019 - 12:13]

Η εταιρία του είναι έτοιμη να βοηθήσει στην ανάπτυξη του δήμου μας. ...περισσότερα

Galaxy Watch Active2

Galaxy Watch Active2
Τα νέα της Αγοράς
[18/08/2019 - 17:56]

Αλλάζει με βάση τα ρούχα σου ...περισσότερα

176 καινούρια ηλεκτροκίνητα μοντέλα το 2020

176 καινούρια ηλεκτροκίνητα μοντέλα το 2020
Τα νέα της Αγοράς
[16/08/2019 - 18:03]

Ποιες μάρκες θα πρωταγωνιστήσουν ...περισσότερα