Κους-κους & σχόλια

Χωρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την κατά 31 χρόνια μικρότερη σύζυγό του

Χωρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την κατά 31 χρόνια μικρότερη σύζυγό του
8 Νοεμβρίου 2018, 12:55
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Διαβάστε ποια πλευρά ζήτησε το διαζύγιο.

Με τρεις γάμους στο ενεργητικό του και συνολικά πέντε παιδιά ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ζήτησε διαζύγιο από την κατά 31 χρόνια μικρότερη σύζυγό του, την δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, o 80χρονος πρώην υπουργός στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε στην κατάθεση της υπ’ αριθμόν 584534/2017 αγωγής διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.

Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 6  Νοεμβρίου 2018. Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, τους 17χρονους δίδυμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους:

  1. Είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους.
  2. Είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους, που με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο.