ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2: Στην κορυφή με ...πέντε στα πέντε

11 Νοεμβρίου 2018, 22:25
A+ A-
Δύο Βασίληδες πέτυχαν τα γκολ.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Αρτάκη η οποία σε πέντε παιχνίδια διατηρεί το απόλυτο των νικών (5Χ5) κι έφτασε τους 15 βαθμούς, μετά το διπλό που πήραν οι ερυθροκίτρινοι σήμερα στο γήπεδο της Τριάδας.

Μπορεί πρώτος σκόρερ της Αρτάκης να είναι ο Καραντάκης, αλλά σήμερα δεν σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλαν δύο Βασίληδες, ο Κολιόπουλος και ο Τσομπάνης, ενώ από τους κορυφαίους των νικητών ήταν σε ακόμη ένα ματς ο Γιάννης Θωμάς.

Ντεμπούτο για φέτος στο πρωτάθλημα έκανε ο γκολκίπερ Γιάννης Αγριόδημος (σ.σ. ο Τσάμαρης είναι τραυματίας). 

Η ομάδα της Τριάδας ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με δύο ήττες, συνέχισε με δύο νίκες, αλλά σήμερα ...επέστρεψε στις ήττες.

Να σημειώσουμε ότι από την περίοδο 2012-13 η Αρτάκη είχε μόλις μία νίκη στην Τριάδα, αυτή που έκανε την περ. σεζόν με γκολ του Κολιόπουλου, ο οποίος σκόραρε και σήμερα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα καμία ομάδα δεν είχε την υπεροχή και έγινε παιχνίδι κέντρου, με την Τριάδα πάντως να προσπαθεί να ανέβει ψηλά και να πιέσει δημιουργώντας μία καλή φάση με τον Νόνα.

Στον αντίποδα, η Αρτάκη απείλησε με δύο καλά φάουλ του Γιάννη Θωμά, αλλά ο Οικονομίδης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τους κινδύνους από την εστία του.

Στο β' ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και με την συμπλήρωση του 56ου λεπτού άνοιξε το σκορ.

Ο Θωμάς πάσαρε στον Βασίλη Κολιόπουλο και ο δεύτερος με προβολή έκανε το 0-1.

Η Αρτάκη επέβαλε τον ρυθμό της και στο 78' ο Λούκας, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο,τι δεν έκανε ο Λούκας, το έκανε ο Βασίλης Τσομπάνης που ήρθε από τον πάγκο στο 87'. Μετά από συνεργασία με τον Καραντάκη, ο Τσομπάνης σούταρε και έκανε το 0-2 δίνοντας ...πρόωρο τέλος στο ματς. 

Εκτός από τον Καραντάκη, στην ομάδα της Τριάδας στο πρόσφατο παρελθόν έχουν παίξει και οι Πουρνής και Μπελίτσος, παίκτες κι αυτοί του ΑΟΝΑ.

Διαιτησία: Φώτης, Δελχάς-Παππάς

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Πατερίτσας (65' Τσούτσης), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας (82' Καραμπέτσος), Γιώ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Τσιμιχόδημος (88' Παπακωνσταντίνου), Δημ. Χασάνδρας. 

ΑΡΤΑΚΗ (Βαγγέλης Ζέρβας): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Νάτσης, Γεωργίου (18' λ.τρ. Τουρκοχωρίτης), Θωμάς (83' Ζαχαρόπουλος),  Τσούτης, Λούκας, Μαστροκώστας (57' Τσομπάνης), Καραντάκης, Νικολάου (77' Κούκα), Μπελίτσος.

Επιστροφή