ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Φίλαθλος του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Φίλαθλος του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο
12 Νοεμβρίου 2018, 10:18
A+ A-
Με τη λήξη του ντέρμπι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ένας φίλαθλος κατέρρευσε στην κερκίδα και όπως έγινε γνωστό αργότερα, τελικά έχασε τη ζωή του.

Πρόκειται για έναν οπαδό του Ολυμπιακού, που καθόταν στην κερκίδα πάνω από την φυσούνα και ο οποίος δεν άντεξε την ένταση της αναμέτρησης και τη συγκίνηση που είχε το ματς στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του με τη λήξη του αγώνα.

Γύρω του μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι, ενώ έσπευσαν αμέσως τόσο οι άντρες του ΕΚΑΒ που ήταν στο γήπεδο, όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και του έκαναν μαλάξεις προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε και όπως επιβεβαιώθηκε, έχασε τη μάχη για τη ζωή του.

Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα».

Ανακοινώσεις για το θλιβερό συμβάν εξέδωσαν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιστροφή