Η τραγωδία που ενώνει τον Υπάτιο Πατμάνογλου με τη μέλλουσα σύζυγό του

Η τραγωδία που ενώνει τον Υπάτιο Πατμάνογλου με τη μέλλουσα σύζυγό του
17 Νοεμβρίου 2018, 19:16
A+ A-
Είναι στιγμές που τα παιχνίδια της μοίρας ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Σελίδα στη ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Πρόκειται για τον τραγικό πατέρα και σύζυγο, o οποίος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έχασε τον 3χρονο γιο του και την 33χρονη σύζυγό του στο τρομακτικό τροχαίο με την Πόρσε, την οποία οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο γιος του «Mr Jumbo», στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Οπως έγινε γνωστό, ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του και να ξαναπαντρευτεί.

Η μέλλουσα σύζυγός του ονομάζεται Εμμανουέλα, είναι από τα Μέγαρα, ασχολείται με τα κοινά και είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Υπάτιος και Εμμανουέλα, κατά πληροφορίες, γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Ο γάμος τους θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ ορισμένες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί. 

Ωστόσο, τους δύο αυτούς νέους ανθρώπους, εκτός από όλα τα άλλα, φαίνεται ότι ενώνουν και τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στις ζωές τους. 

Είναι οι στιγμές που τα παιχνίδια της μοίρας ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, όπως είναι γνωστό, ήταν ο μόνος επιζών από το τρομακτικό τροχαίο με την Πόρσε που οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης. Ο γιος του Mr Jumbo έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό καρφώθηκε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 300 χλμ. πάνω στο σταθμευμένο όχημα (σε πάρκινγκ της Ε.Ο.) του Υπάτιου Πατμάνογλου. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα τη στιγμή της σύγκρουσης. Στο αμάξι του, όμως, βρίσκονταν η σύζυγός του και ο γιος τους, που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, όπως και ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός της Πόρσε, φίλος του νεαρού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος. 

Το τραγικό συμβάν στη ζωή της Εμμανουέλας

Ένα τραγικό συμβάν έχει ζήσει σχετικά πρόσφατα και η μέλλουσα σύζυγος του Υπάτιου. Συγκεκριμένα, έχει βιώσει και εκείνη μία μεγάλη απώλεια στη ζωή της, η οποία τη στιγμάτισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, πριν από περίπου έναν χρόνο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για οκτώ χρόνια. 

Αιτία ήταν η ερωτική απογοήτευση, όταν η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν..! 

Επιστροφή