Ντιντήδες στη Βούλη

Ντιντήδες στη Βούλη
6 Ιανουαρίου 2011, 10:16
A+ A-
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από άντρα συνάδελφό του!
Άφθονο γέλιο σκόρισε χθες σε πάνελ πρωινής εκπομπής ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης με πικάντικες αποκαλύψεις για φλερτ που έχει δεχτεί, αλλά παράλληλα προβλημάτισε τους τηλεθεατές. Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε ότι η Βουλή μετατρέπεται συχνά σε καφενείο, αλλά ότι είναι και χώρος για gay καμάκι, δεν το φανταζόμασταν!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πανίκας κατήγγειλε ότι έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά στα έδρανα της Βουλής από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας! Σημείωσε, μάλιστα, ότι στο κτήριο της πλατείας Συντάγματος, όταν ο ίδιος ήταν βουλευτής, «κυκλοφορούσαν 20 ντιντήδες». «Τώρα έχουν λιγοστέψει» σημείωσε στο τέλος της τηλεοπτικής σύνδεσης, προσπαθώντας να ...καθησυχάσει το κοινό.

Για την προσωπική του περιπέτεια, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Μπαίνω πρώτη μέρα ψαρωμένος στη Βουλή για να ορκιστώ. Έτρεμα! Κάθομαι δίπλα σε ένα συνάδελφο βουλευτή, ο οποίος κάποια στιγμή μού λέει: "Τι κάνεις το βράδυ;". Εκείνη την ώρα, λέω από μέσα: "Ρε παιδάκι μου, αυτός ούτε που με ξέρει", αλλά πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, με ρωτάει: "Εσύ δεν είσαι ο Ψωμιάδης που τα έβαλες με τον Μητσοτάκη;". "Ναι" απαντάω εγώ.

»Στο διάλειμμα, ρώτησα τον αείμνηστο Γιώργο Τζιτζικώστα τι τύπος είναι ο συνομιλητής μου και μου λέει: «Μακριά. Αυτός κάθε βράδυ πηγαίνει στο Ζάππειο". (σσ. το Ζάππειο ήταν χώρος που "ψωνίζονταν" σεξουαλικά ομοφυλόφιλοι). Μόλις επέστρεψα στην αίθουσα άλλαξα θεση! Εκείνη την εποχή, όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που μου έπιαναν το μαγουλάκι όταν πήγαινα στη Βουλή»!

Με την αφήγησή του, ο Πανίκας έφτιαξε το κέφι των δημοσιογράφων της εκπομπής και δικαίωσε τους απλούς πολίτες που δεν έχουν πλέον σε μεγάλη εκτίμηση τους πολιτικούς. Δεν αποκάλυψε, όμως, το όνομα του γαλάζιου βουλευτή που τον παρενόχλησε σεξουαλικά και στη Ρηγίλλης ξεφύσηξαν με ανακούφιση.

Επιστροφή