ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ: Επιτυχία του Ραχωβίτσα η εξάρθρωσή του - Προφυλακιστέος ο γιος της αστρολόγου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ: Επιτυχία του Ραχωβίτσα η εξάρθρωσή του - Προφυλακιστέος ο γιος της αστρολόγου
20 Νοεμβρίου 2018, 16:11
A+ A-
Τί ειπώθηκε στις απολογίες τους...

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν μετά την απολογία τους οι τρεις κατηγορούμενοι που φέρονται ότι συμμετείχαν στο κύκλωμα διακίνησης 300 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ!

Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για βαρύτατες κατηγορίες και συγκεκριμένα για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία με πρωτεργάτη τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας, Γιάννη Ραχωβίτσα (φωτό), με τη συνδρομή της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA και των αρμοδίων αρχών του Εκουαδόρ.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους τρεις συλληφθέντες και για τις οποίες απολογήθηκαν αφορούν, κατά περίπτωση, στα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί εννέα άτομα, έξι στον Ισημερινό και τρεις στην Ελλάδα. Οι τρεις κατηγορούμενοι στην Ελλάδα είναι ένας 42χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας που είναι γιος αστρολόγου, ένας 63χρονος ιδιοκτήτης μάντρας πολυτελών αυτοκινήτων και ένας 41χρονος Έλληνας αλβανικής καταγωγής.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων φέρεται να ζήτησε την άρση του τραπεζικού και τηλεφωνικού του απορρήτου, προκειμένου να πείσει ότι δεν έχει σχέση με το κύκλωμα.

Οταν ερωτήθηκε για το ποια είναι η σχέση του με τον συγκατηγορούμενό του, ιδιοκτήτη καφετέριας, είπε, ότι ο επιχειρηματίας αγόρασε από αυτόν δύο αυτοκίνητα από την μάντρα.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης καφετέριας, ο οποίος είναι γιος της αστρολόγου Βιργινίας Λεούση που έφυγε πέρσι από τη ζωή, υποστήριξε ότι ταξίδεψε μέχρι το μακρινό Εκουαδόρ προκειμένου να κλείσει μία δουλειά για μεταφορά κακάο..! 

Μάλιστα, φέρεται να προσκόμισε και έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι επισκέφθηκε εταιρίες για να κλείσει συμφωνίες για μεταφορά κακάο, ωστόσο δεν έγινε πιστευτός.

Επιστροφή