Δυναμική συμμετοχή από τους συνταξιούχους της Εύβοιας στην κινητοποίηση της Αθήνας

Δυναμική συμμετοχή από τους συνταξιούχους της Εύβοιας στην κινητοποίηση της Αθήνας
23 Νοεμβρίου 2018, 19:27
A+ A-
Συμμετείχαν στην κινητοποίηση που οργάνωσαν oι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων (Δημοσίου) Εύβοιας συμμετείχε στην κινητοποίηση που οργάνωσαν την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα, oι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος τονίζει τα εξής:

«Στη μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση  έδωσαν το «παρών»  χιλιάδες συνταξιούχοι από την Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα οι συνταξιούχοι όλης της χώρας βρίσκονται σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο,  με μαζική  συμμετοχή, που υποχρέωσε την κυβέρνηση να αναδιπλωθεί  και να μη προχωρήσει τα σχέδια της.

Το σύνθημα «είμαστε απόμαχοι της δουλειάς, όχι απόμαχοι της ζωής και του αγώνα» βρίσκει την έκφρασή του σε αυτές τις δράσεις.

Οι αγώνες μας θα συνεχιστούν. Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί για όλους τους συνταξιούχους χωρίς κανένα διαχωρισμό. Απαιτούμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλης της αντιασφαλιστικής - αντεργατικής νομοθεσίας. Να εφαρμοστούν άμεσα οι θετικές δικαστικές αποφάσεις και να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους ό,τι τους αναλογεί.»

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων (Δημοσίου) Εύβοιας θα συμμετάσχει στην απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Αγοράς στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί.

Επιστροφή