ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0-0: Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοίτα να μην χάσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0-0: Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοίτα να μην χάσεις
25 Νοεμβρίου 2018, 16:46
A+ A-
Βαθμός κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο.

Απ' το ολότελα καλή και η ισοπαλία σήμερα για την Ερέτρια, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Αιολικό, που θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Αιολικός είχε την υπεροχή και έχασε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ήταν σε εξαιρετική μέρα ο νεαρός γκολκίπερ Ναβροζίδης, που αγωνίστηκε βασικός λόγω της απουσίας του τραυματία Μπασινά.

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε για πρώτη φορά -στο πρωτάθλημα- κι ο Κορεάτης Seol... 

Η Ερέτρια έχασε μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Τόρα να καταλήγει άουτ στο 26', ενώ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις του Ντουλαβέρη έφυγε άουτ.

Για τον Αιολικό που ήρθε στο Ενωσιακό με αποκλειστικό στόχο να πάρει το διπλό, μια-δυο καλές φάσεις έχασε και ο Χαλκιδέος Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Ναβροζίδης, όμως, είπε "όχι" και σ' αυτόν, παίρνοντας δικαιωματικά το άτυπο βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δ. Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι, Κορακιανίτης, Κοντός (74' Μπαλόζι), Σμπιλήρης Καλοχωρίδης, Βαλκάνος (86' Κοκκάλας), Ντουλαβέρης, Seol-Hyun (81' Αντζέλι), Tόρα, Αμαραντίδης (66' Μώρος).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχια, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Παλαμουτσής (58' Τιάγκο), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου, Λαμπράκης.

Επιστροφή