ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-2: Με φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς

25 Νοεμβρίου 2018, 19:10
A+ A-
Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι και ...έπεσαν πάνω στον Σωτηρόπουλο.

Ορθια στο γήπεδο της Δροσιάς κόντρα στον ΑΠΚΟ έμεινε η Σκεπαστή, η οποία πήρε σημαντικό βαθμό μετά το σημερινό 2-2, σε ένα παιχνίδι που άφησε ικανοποιημένους όσους φιλάθλους το παρακολούθησαν.

Ο ΑΠΚΟ ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει το τρίποντο, αλλά και η Σκεπαστή δεν κλείστηκε ταμπούρι, αλλά έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και στο τέλος κατάφερε να φύγει με το "Χ".

Ο ΑΠΚΟ ανέβασε στροφές στο β' ημίχρονο, ήταν πολύ καλός με κινητήριο μοχλό τον Βαρσαμά, αλλά με το σφύριγμα της λήξης αρκέστηκε στην ισοπαλία, την οποία τσίμπησε στο φινάλε.

Ο Βαρσαμάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 12' από το σημείο του πέναλτι.

Σε σουτ του Χάρη Ελευθερίου, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ι. Αθ. Θαλασσινού και η Χριστίνα Κούκουρα έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Σωτηρόπουλος, όμως, έπεσε σωστά και απέκρουσε την εκτέλεση του Βαρσαμά. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και πέραν του πέναλτι κατέβασε τα ρολά και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο ΑΠΚΟ είχε απειλήσει και στο 10' όταν ο Σεϊνταράση έπιασε ένα τεχνικό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Ηταν μια προειδοποιητική βολή των γηπεδούχων, αλλά πρώτοι ...στόχο βρήκαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 28' ο Κωνσταντός έκανε ωραία κίνηση και με σουτ έγραψε το 0-1, που ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου.

Στο 52' ο ΑΠΚΟ έφτασε στην ισοφάριση μετά από συνεργασία των δύο κεντρικών του αμυντικών.

Ο Προβής έβγαλε ασίστ με τον ...ώμο στον Καρλατήρα κι ο δεύτερος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιτ, αλλά ο σκόρερ καλυπτόταν από τον Κωνσταντό.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ο ΑΠΚΟ μετά την ισοφάριση ανέβασε ακόμη περισσότερο τις γραμμές του και πίεσε τη Σκεπαστή.

Ομως, οι φιλοξενούμενοι σε μία φαρμακερή αντεπίθεση στο 89' κατάφεραν να παγώσουν τη Δροσιά κάνοντας το 1-2.

Ο αρχηγός Ι. Β Θαλασσινός με φοβερή ασίστ τροφοδότησε τον Καρατζούδη -που ήρθε από τον πάγκο- κι αυτός που βγήκε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ με υποδειγματικό σουτ έκανε το 1-2. 

Η χαρά της Σκεπαστής για το διαφαινόμενο διπλό δεν κράτησε πολύ. Σχεδόν καθόλου...

Με τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Χάρη Ελευθερίου, ο φορ του ΑΠΚΟ μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτησία: Κούκουρα, Χ. Αντωνίου - Κοτταρά.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δ. Αντωνόπουλος): Αραβανής, Β. Νάνος (86' Τουλίτσης), Δεληγιάννης, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Σεϊνταράση, Δουρδουβέλας, Μπασούκος, Βαρσαμάς, Χαρ. Ελευθερίου.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Τσαραμίρσης/Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Αγιασοφίτης, Καψάλας, Γεωργίου (90' Κουρκούτζελος), Ι. Βασ. Θαλασσινός, Χ. Αλεξίου (70' Καρατζούδης), Θαν. Θαλασσινός (77' Α. Ανδρέου), Δ. Γερογιάννης (86' Π. Γερογιάννης).

Επιστροφή