Φεύγει για τριήμερο ο νικητής του διαγωνισμού μας

30 Νοεμβρίου 2018, 12:10
A+ A-
Και είμαστε σίγουροι, πως θα περάσει υπέροχα στην όμορφη Χαλκίδα.

Ακόμη ένας διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του και το egnomi.gr έχει τον μεγάλο τυχερό που κερδίζει το τριήμερο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλκίδας.

Υπενθυμίζουμε πως ,το egnomi.gr σε συνεργασία με το John's Hotel στην παραλία Χαλκίδας δίνει στο νικητή μια δωρεάν διαμονή με πρωινό για δύο άτομα σε superior δίκλινο δωμάτιο από 14 έως 16 Δεκεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), αξίας 150 ευρώ.

Ο μεγάλος τυχερός είναι η Maria Tziortzioti (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook, φωτό κάτω) και θα πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ 22210-61240 (ώρες καταστημάτων) μέχρι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου για να μας δώσει τα στοιχεία της, καθώς και του ατόμου που θα την συνοδεύσει.

Σε περίπτωση που ο νικητής για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο του, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το αργότερο.

Σε αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει η επιλαχούσα Nikoletta Laganidou (όπως αναφέρεται στο προφίλ της στο fb) παρέα με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Από το egnomi.gr έχει τις καλύτερες ευχές για να περάσει ένα ονειρεμένο τριήμερο! 

Επιστροφή