ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-1: Η ισοπαλία ήταν η πρώτη μεταξύ τους

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-1: Η ισοπαλία ήταν η πρώτη μεταξύ τους
1 Δεκεμβρίου 2018, 17:43
A+ A-
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λάζρι στη λήξη

Η Μακρυκάπα είχε πάρει το πάνω χέρι στα παιχνίδια της με τον Ελλήσποντο και είχε 5 νίκες στα έξι παιχνίδια, πριν το σημερινό. Σήμερα, στο γήπεδο της Λαμψάκου, οι δυο ομάδες ήρθαν για πρώτη φορά ισόπαλες (1-1).

Στο 28' μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Αντωνόπουλου, η μπάλα έφθασε στον Μπατζελή που ολοκλήρωσε την προσπάθεια του συμπαίκτη του με ένα ωραίο γυριστό σουτ κι έκανε το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα (36'), η Μακρυκάπα ισοφάρισε με γνώριμο τρόπο και πιο συγκεκριμένα από στημένο. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κουτσαυλής, ο Αναστάσης Καρκαλής με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλή ήταν η γηπεδούχος ομάδα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο.

Στην επανάληψη ανέβηκε η Μακρυκάπα (μπήκε αλλαγή και ο Σηφάκης, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί φέτος λόγω τιμωρίας από την πρ. σεζόν, ενώ υπηρετεί και τη θητεία του).

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Λάζρι (δεξιά στη φωτό) έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη η ομάδα της Λαμψάκου.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι τις τρεις προηγούμενες σεζόν που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα, 5 φορές είχε νικήσει η Μακρυκάπα και μόνο μία ο Ελλήσποντος, με 2-0 το 2017 και μάλιστα, ένα γκολ είχε πετύχει ο Λάζρι.

Διαιτησία: Κηρύκος, Πασχαλίδης-Δελχάς.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Παν. Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Δ. Κοντάκης, Μπούρικας, Αυλωνίτης, Χύσκα, Ρουμπής (92' Κολιόπουλος), Αντωνόπουλος (69' Κουτσαυλής), Ντουλελλάρι (84' Φτούλης), Λάζρι, Μπατζελής.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Ν. Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Σεχάι, Καρκαλής, Θ. Γκίκας, Τσουμάνης (44' Μπασινάς), Ν. Γκίκας, Κουτσαυλής, Μπαϊμπάκης (47' Σηφάκης), Σίδερης, Βουρδάνος.
 

Επιστροφή