Τα νέα της Αγοράς

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΙΒΕΡΙ: 4η συνεχόμενη χρονιά με περισσότερες εκπλήξεις

6 Δεκεμβρίου 2018, 11:02
Μουσική, χορός και με πολύ άρωμα Χριστουγέννων.

Περισσότερες εκπλήξεις ετοιμάζει για φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου για τη Λευκή Νύχτα. Το event πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τα προηγούμενα έτη να έχουν δείξει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, λοιπόν, όλα τα καταστήματα της αγοράς θα παραμείνουν ανοικτά από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα με πολλές προσφορές.

Για τη βραδιά έχουν προγραμματιστεί μοναδικά happenings στην αγορά. Θα υπάρχει ανιματέρ ο οποίος θα καλωσορίσει τον κόσμο και θα ενημερώνει για τη ροή του προγράμματος, όπως την διεξαγωγή οµαδικών παιχνιδιών, την παρουσίαση θεαµάτων και την οργάνωση διαγωνισµών χορού και τραγουδιού.

Πάρτε μια ιδέα για το τι θα βρείτε τη Λευκή Νύχτα στο Αλιβέρι: Carousel, χιονούπολη με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σκηνικά, το χωριό του Αγίου Βασίλη, παρέλαση γιγαντομασκώτ, ξυλοπόδαροι και ζογκλερικά show με στεφάνια και φωτιές, facepainting, συναυλία με τον Νίκο Μπέτσα, θεατρική παράσταση "ο κακός λύκος και τα 3 γουρουνάκια" , νησιώτικο γλέντι από τον Χορευτικό σύλλογο Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η διασκέδαση "χτυπά" δυνατά στο Αλιβέρι!