ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1: Εγινε κάπτεν κι έδωσε το σύνθημα της ανατροπής

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1: Εγινε κάπτεν κι έδωσε το σύνθημα της ανατροπής
10 Δεκεμβρίου 2018, 11:55
A+ A-
Προηγήθηκε με Τσιαμπαλή η "Μπάρτσα".

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή (στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού) πήρε ο Κεραυνός Χαλίδας κόντρα στην Προποντίδα και ένας από τους πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Κουζούλογλου.

Φόρεσε -εν ώρα αγώνα- το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με το γκολ που πέτυχε, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για την ομάδα του, που ήταν πίσω στο σκορ.

Ο Τσιαμπαλής για την «Μπάρτσα» στο 8' έκανε το 0-1, ενώ στο 30' τραυματίστηκε ο αρχηγός του Κεραυνού Στάμου και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κουζούλογλου έγινε αυτόματα αρχηγός και ο ίδιος παίκτης στο 45' ισοφάρισε σε 1-1 για τους τυπικά γηπεδούχους (σ.σ. οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα).

Στο β' ημίχρονο ο Κεραυνός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, αλλά και να το εδραιώσει.

Στο 57' ο Καρκαλής έκανε το 2-1 και είκοσι λεπτά αργότερα (77') ο Συνοδάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Λάμπρου, Δάλλας-Νικολάου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Στελ. Μωραΐτης): Εμμανουηλίδης, Καρκαλής (82' Γαληγιάννης), Κεραμιδάς, Δάβρης, Στάμου (30' Καρβελάς), Συνοδάκης, Ρούσσος (82' Αλιάζ), Αποστόλου, Βαρτζής (61' Μαντέσης), Κουζούλογλου, Ζαφείρης.

ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ (Δημ. Καραγιάννης): Σιμιστήρας, Αθανασίου, Σαμαράς, Θαλάσσης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος (22' Μπόζντα), Χρ. Τσακλανος (53' Παπαδόπουλος), Αναγνώστου, Τσακόγιας (75' Στούπας), Τζόσι (67' Βελούσι), Τσιαμπαλής.

Επιστροφή