ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 1-1: Ισοφάρισε ...όταν έμεινε με 10 παίκτες

10 Δεκεμβρίου 2018, 16:04
A+ A-
Στο 93' έχασαν το «τρίποντο» οι φιλοξενούμενοι

Μεγάλη αντίδραση έβγαλε η ομάδα του Ταξιάρχη και στα «χασομέρια» του ματς με τον Αρτεμισιακό, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Αρτεμισιακού ήταν αυτή που προηγήθηκε (0-1) με γκολ του Αγγελόπουλου, ενώ στο 83' τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Ταξιάρχη, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κριάρη που ανέκοψε αντικανονικά αντίπαλό του, που είχε μέτωπο προς την αντίπαλη εστία και θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα αύξησε τις πιθανότητες επικράτησης του Αρτεμισιακού, αλλά ο Ταξιάρχης ...φύλαγε την απάντησή του για το φινάλε.

Ετσι, μολονότι έπαιζε με δέκα παίκτες, στο 93' κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Τάσο Τσαμούρογλου και να κάνει το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Σοφίου, Λιαγκάκης-Καραβά.

ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ: Σάμιος, Τσαμούρογλου, Κριάρης, Καπόλος, Κοντογιάννης, Μπαλαμούτης, Δέσπους (78′ Μισιρλής), Λυσσέας, Καραβάς, Δημητράκης (68′ Σούρρας), Χουβαρδάς.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Λάζαρος Κυρπισλίδης): Παναγιωτόπουλος, Κορτέσης, Μεταξιώτης, Ψύλλος, Ανέστης, Γαβριήλ, Ευσταθίου (33′ Καρακάξης), Σταματάκης (61′ Θεοδώρου), Λαβάς (85′ Παπαδιώτης), Φατσής, Αγγελόπουλος (91′ Βαλμάς).

Επιστροφή