Στη φυλακή Γρεβενών μεταφέρεται από τον Αυλώνα o 19χρονος Αλβανός

Στη φυλακή Γρεβενών μεταφέρεται από τον Αυλώνα o 19χρονος Αλβανός
13 Δεκεμβρίου 2018, 17:45
A+ A-
Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου εντοπίστηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια.

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν τη μεταγωγή του έπειτα από τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές Αυλώνα όπου κρατείτο. Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα βρίσκεται και ο 21χρονος Έλληνας, από την Ρόδο, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εντοπίστηκε ο άνθρωπος που κατέγραψε με κινητό τηλέφωνο το περιστατικό ξυλοδαρμού του 19χρονου. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φέρεται εν συνεχεία να διένειμε τα επίμαχα βίντεο στα Μέσα Ενημέρωσης. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος των 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίστηκαν από τον 19χρονο ως υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του. 

Η δικογραφία αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη.

Νέα στοιχεία ωστόσο "καίνε" τον 19χρονο, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν είναι ένοχος για το φόνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ίχνη DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού εντοπίστηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 19χρονου που επιμένει πως δεν ευθύνεται αυτός για τον τραυματισμό της Ελένης αλλά ο 21χρονος συγκατηγορούμενος και φίλος του.

Αποτυπώματα των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν σε ποτήρια, μπουκάλια καθώς και σε άλλα αντικείμενα του σπιτιού, όπως επίσης και γενετικό υλικό των δύο αυτών ατόμων και της άτυχης Ελένης. 

Μέσα στο σπίτι της τραγωδίας αλλά και στο βαν με το οποίο οι δύο δράστες μετέφεραν την Ελένη δεν εντοπίστηκαν άλλα αποτυπώματα ή DNA, κάτι το οποίο δείχνει πως στη δολοφονία δεν φέρεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτου ατόμου.
 

Επιστροφή