ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0: Ο Ντούρμας έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0: Ο Ντούρμας έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του
15 Δεκεμβρίου 2018, 18:23
A+ A-
Διπλασίασαν τα "τρίποντα" οι νικητές.

Από την άσπρη βούλα λυτρώθηκε σήμερα ο Ολυμπος κόντρα στο Αυλωνάρι και πήρε μεγάλη νίκη, τη δεύτερή του στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 επί του Λήλα την 6η αγωνιστική.

Αντίθετα το Αυλωνάρι για δεύτερο σερί ματς δεν κατάφερε να σκοράρει και υποχρεώθηκε εκ νέου σε ήττα, μετά από αυτή που υπέστη με 1-0 μέσα στο Αυλωνάρι από τον Ταμυναϊκό την περ. αγωνιστική.

Το σημερινό 1-0 ...έσπασε και τις δύο λευκές ισοπαλίες (0-0) ανάμεσα στις δύο ομάδες τα δύο προηγούμενα χρόνια (2016-17 και 2017-18).

Το Αυλωνάρι είχε αποδράσει με διπλό (0-2) από το Γυμνό την περίοδο 2013-13, αλλά πριν από αυτό, ο Ολυμπος είχε χτίσει μια παράδοση με σερί νίκες (2-0, 1-0, 2-0, 1-0) και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Ούτε σήμερα δέχτηκε γκολ και γενικότερα το Αυλωνάρι, όχι μόνο δυσκολεύεται να αλώσει το Γυμνό, αλλά σπάνια πετυχαίνει και γκολ.

Οπως και σήμερα, σε αντίθεση με τους Γυμνιώτες που πήραν κεφάλι στο σκορ από την άσπρη βούλα. Ενα γκολ που έμελλε να γίνει και το νικητήριο.

Ηταν το 69' όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παππά και ο κ. Λάμπρου καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, αποβάλλοντας και τον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου.

Ο Δημήτρης Ντούρμας (φωτό) αποδείχθηκε ψυχρός εκτελεστής και με κρύο αίμα από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0.

Το Αυλωνάρι, έχοντας και το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι ο Ολυμπος πήρε πολύ μεγάλη ανάσα στη μάχη της σωτηρίας.  

Διαιτησία: Λάμπρου, Κωνστάντιος - Δελχάς.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Θαν. Σακκής, Κιούσης (94' Τσάμαρης), Νικ. Σακκής, Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κουτσαυλής, Kadimadio (46' Μήτρου), Κηρύκος, Σπ. Αργύρης (77' YanKouba).

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος (67' Καρλής), Μπρεγκανάκου, Παππάς, Δήμου (57' Λαθουράς), Καράπας (50' Καρατζάς), Φωτιάς, Τσαγκός, Βασ. Τσαλιαγκός, Κούρτης (77' Περιβολάρης), Μανδράκας.

Επιστροφή