ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ 1-1: Στα χασομέρια τσίμπησε τον βαθμό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ 1-1: Στα χασομέρια τσίμπησε τον βαθμό
16 Δεκεμβρίου 2018, 19:56
A+ A-
Η ομάδα της Εύβοιας δεν πετάει λευκή πετσέτα.

Μολονότι είναι ουραγός στη βαθμολογία του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ο Απόλλων Ερέτριας δεν πετάει λευκή πετσέτα και συνεχίζει να παλεύει τα παιχνίδια με νύχια και με δόντια.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα στο Ενωσιακό, κόντρα στον δυνατό Αγιο Ιερόθεο, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η ομάδα της Εύβοιας στα χασομέρια του ματς ...τσίμπησε τον βαθμό.

Συγκεκριμένα στο 94' ισοφάρισε η Ερέτρια, ενώ θυμίζουμε ότι στο 94' είχε νικήσει (η μοναδική νίκη) ...πριν καιρό και τον Χαραυγιακό.

Οι φιλοξενούμενοι σήμερα ήταν καλύτεροι, έχασαν περισσότερες ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 28' με σκόρερ τον Πολίτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στο χώρο του κέντρου, έφτασε απέναντι από τον Ναβροζίδη και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Αγιος Ιερόθεος έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να ...ξανακουνήσει τα δίχτυα της Ερέτριας και να "κλειδώσει" το ματς (κακό του κεφαλιού του).

Ετσι, η μπάλα τιμώρησε τους Αθηναίους και χαμογέλασε στους Ευβοιώτες.

Στο 94' από πλάγιο του Βαλκάνου, ο Σμπιλήρης σούταρε, η μπάλα βρήκε το σώμα του έτερου στόπερ Κοντού και κατέληξε στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 1-1.

Πριν 20 μέρες στο Ενωσιακό η Ερέτρια είχε έρθει ισόπαλη και με τον Αιολικό και γενικότερα δείχνει ότι μπορεί να είναι άπειρη, αλλά σε καμιά περίπτωση σάκος του μποξ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δ. Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι, Ρούσσος (65' Τόρα), Σμπιλήρης, Μπαλόζι (79' Κορακιανίτης), Κοντός, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Σεόλ (65' Τρεγκάι), Βαλκάνος, Αμαραντίδης (74' Τσίγκας).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Δ. Βαφειάδης): Ρουμπής, Πολίτης, Χαραλάμπους, Τσατσαρής, Αποστόλου, Μπαλατσούρας, Μανδανιώτης (81' Μπίρης), Λέσι (92' Σιμάκου), Κράσι, Νικολέτος (66' Αποστολόπουλος), Σουλελές (74' Τσαρκάνι).  

Επιστροφή