Κους-κους & σχόλια

Λατρεύουν το Ράδιο- Αρβύλα

Λατρεύουν το Ράδιο- Αρβύλα
11 Ιανουαρίου 2011, 07:15
Διαβάστε γιατί οι Χαλκιδέοι λατρεύουν το Ράδιο-Αρβύλα και τι προτείνουν για να βελτιωθεί η εκπομπή.

Το Ράδιο-Αρβύλα είναι μια δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή, που την βλέπει πολύς κόσμος. Εκτός των άλλων δημιουργεί και ατάκες που η νεολαία χρησιμοποιεί καθημερινά, όπως η περίφημη φράση του Λεβέντη " Θα πηδηχτώ από το παράθυρο ".

Βεβαίως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι, δεν εγκρίνουν το είδος αυτού του χιούμορ ή διαφωνούν με την καυστική σάτιρα. Υπάρχουν και κάποιες θεούσες, που... τρελαίνονται  με τις επιθέσεις στον μητροπολίτη ¶νθιμο.  

Οι Χαλκιδέοι πάντως λατρεύουν το Ράδιο-Αρβύλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του egnomi.gr. Φυσικά ο καθένας έχει τους λόγους του, όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Για παράδειγμα στον Ηλία Τζιμόπουλο (φωτο αριστερά) ιδιοκτήτη του καφέ ENZO, αρέσει πολύ ο Αντώνης Κανάκης και ο τρόπος που αναδεικνύει σοβαρά πράγματα μέσω της σάτιρας.

Η ευφράδεια του Κανάκη έχει εντυπωσιάσει την Σόνια Λειβαδίτη(φωτό κάτω δεξιά), η οποία δηλώνει φαν της εκπομπής. Αντίθετα δύο φίλοι πυροσβέστες, ο Χρήστος Παπαϊωάννου και ο Δήμος Εφραιμίδης (φωτό αριστερά) δεν βλέπουν το Ράδιο-Αρβυλα για τον Κανάκη, αλλά για την Χριστίνα Μουστάκα. Οι ίδιοι τονίζουν:

" Αν βλέπαμε τους συντελεστές της εκπομπής από κοντά θα τους λέγαμε να βάλουν μόνιμα στο πάνελ την Χριστίνα, γιατί ένα πάνελ χωρίς γυναίκα είναι λειψό και δεν φτάνει η ολιγόλεπτη συμμετοχή της στο τέλος."

Τι γίνεται όμως όταν η ομάδα του Ράδιο-Αρβύλα σατιρίζει πολιτικούς; Ο πλέον κατάλληλος να απαντήσει σ΄αυτή την ερώτηση είναι ο δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων Γιάννης Μπουροδήμος (φωτό κάτω), ο οποίος αφού δηλώνει φανατικός τηλεθεατής της εκπομπής, σημειώνει:

" Αν με σατίριζαν εμένα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα πιστεύω ότι η σάτιρα αποτελεί ευκαιρία για τους πολιτικούς να βλέπουν τα μειονεκτήματά τους." Πρόσεχε δήμαρχε γιατί αυτή την δήλωση θα την χρησιμοποιήσουμε προσεχώς, όταν σε σατιρίσουμε εμείς.

Ο έμπορος Κώστας Καπακτσής (φωτό κάτω δεξιά) βρίσκει ως μοναδικό μειονέκτημα της εκπομπής την εμμονή να σατιρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον μητροπολίτη ¶νθιμο. Ο ίδιος θα προτιμούσε." Να ασχολούνται περισσότερο με την επικαιρότητα και να απαλλαγούν από τις εμμονές."

Μία συμβουλή έχει να δώσει και ο οδηγός του ΣΕΛΜΑΝ Νίκος Παναγιώτου (φωτό κάτω αριστερά), ο οποίος λέει: " Να τα... χώνουν περισσότερο στον Πάγκαλο". Επίσης του έχει κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν σατιρίζουν ποτέ τον Λαζόπουλο. Εμείς να προσθέσουμε ότι προφανώς υπάρχει άτυπη ανακωχή, γιατί ούτε ο Λαζόπουλος έχει σατιρίσει ποτέ τους ... Αρβυλάδες.

Βεβαίως επειδή σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις, η πωλήτρια Πόπη Γονιού (φωτό κάτω δεξιά) μας δήλωσε ότι δεν της αρέσει το Ράδιο-Αρβύλα και επισήμανε: " Διαφωνώ με την τακτική να προβάλλουν αυτούς που θέλουν εκείνοι, ανεξάρτητα αν αξίζουν ή όχι, όπως π.χ. την Μαρία Μπεκατώρου."  

Α, όλα κι όλα Πόπη μου, κάτω τα χέρια από τη Μαρία! Η κοπέλα έχει τεράστια αξία, την οποία απέδειξε με την επιτυχία της και στην εκπομπή του MEGA ''Just the 2 of us".

 


Αριστερά στη φωτό, η Χριστίνα Μουστάκα. Ενας από τους λόγους που είναι δημοφιλής εκπομπή το Ράδιο-Αρβύλα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξανάσμιξαν στα θρανία και δεν κρύβουν τη χαρά τους

Ξανάσμιξαν στα θρανία και δεν κρύβουν τη χαρά τους
Κους-κους & σχόλια
[19/09/2021 - 17:54]

Οι μαθήτριες Λυκείου Έλενα Τσάλλα, Έλενα Κανίνα και Μαριλίτσα Σιγάλα. ...περισσότερα

΅Εδωσε ρυθμό στην Κύμη η όμορφη χορεύτρια

΅Εδωσε ρυθμό στην Κύμη η όμορφη χορεύτρια
Κους-κους & σχόλια
[19/09/2021 - 16:31]

Είναι διεθνούς φήμης και ήρθε στην πόλη που μεγάλωσε ο πατέρας της ...περισσότερα

Ξεγνοιασιά τέλος, ώρα για σχολείο!

Ξεγνοιασιά τέλος, ώρα για σχολείο!
Κους-κους & σχόλια
[19/09/2021 - 12:15]

Για τις μαθήτριες της 1ης Λυκείου Χριστίνα Δέδε και Ζαχαρίνα Ευαγγελινού. ...περισσότερα