ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 2-1: Το γύρισε ...τούμπα με Σεϊνταράση

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 2-1: Το γύρισε ...τούμπα με Σεϊνταράση
23 Δεκεμβρίου 2018, 19:40
A+ A-
Χριστούγεννα με πόνο για τον Αφένδρα των "Βορείων" - Επαιζαν για μισή ώρα με δέκα παίκτες, ενώ είχαν και δοκάρι.

Εντός έδρας "τρίποντο" με ανατροπή πήρε η Δροσιά κόντρα στην αξιόμαχη Αιδηψό που προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς ...τούμπα.

Στο 18' το γήπεδο πάγωσε με τον τραυματισμό του Αφένδρα της Αιδηψού, ο οποίος υπέστη κάταγμα στην δεξιά κνήμη και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο 26' ο Τίτο Μπιμπάι με χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Η Δροσιά προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και λίγο πριν ...βγει το ημίχρονο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 45' ο Βαρσαμάς κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος έστησε και την μπάλα στην άσπρη βούλα. Με ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το 1-1 και έφερε το ματς στα ίσια, σε ένα πολύ κομβικό χρονικό σημείο.

Στο β' ημίχρονο η Αιδηψός άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο σκόρερ Τίτο Μπιμπάι είδε την μπάλα -σε προσπάθειά του- να σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι.

Η Δροσιά γλίτωσε ...και 8 λεπτά αργότερα πήρε κεφάλι στο σκορ.

Στο 58' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Σεινταράση, ο νεαρός (φωτό) με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην  ομάδα του (2-1).

Στο 61' το έργο της Αιδηψού έγινε ακόμη δυσκολότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Κ. Φώτου, ο οποίος στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο Δροσιάς, την περίοδο 2015-16, είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ του αγώνα, όπου η Αιδηψός είχε επικρατήσει με 1-0.

Σήμερα, όμως, η Αιδηψός αν και πάλεψε υποχρεώθηκε σε ήττα.

Διαιτησία: Κηρύκος, Πριόνας - Γ. Νικολάου.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Καρλατήρας, Δεληγιάννης, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Τζέμος (53′ Σωκρ. Ελευθερίου), Ν. Σουλιωτάκης (94′ Ι. Ελευθερίου), Σεϊνταράση, Βαρσαμάς (87′ Δ. Σκοπελίτης), Τουλίτσης (72′ Χ. Φρυγανάς).

ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου): Κυριάκου, Κ. Φώτου, Αφένδρας (18′ λ.τ. Σαββόπουλος, 84′ Γάσπαρης), Κάππες (93′ Goghaj), Βασιλείου, Ηλ. Στεργίου, Γοργομάτης, Παπατζίκος (72′ Ν. Αναγνώστου), Αντρ. Μπιμπάι, Τίτο Μπιμπάι, Αργ. Στεργίου.

Επιστροφή