Ποδαρικό με ...κεφαλιά

Ποδαρικό με ...κεφαλιά
9 Ιανουαρίου 2011, 20:58
A+ A-
Ο Καραμπίνης με κεφαλιά έκανε ποδαρικό στα γκολ για την Κύμη, που νίκησε σήμερα τον Ολυμπιακό
Στο πρώτο παιχνίδι της για το 2010 η Κύμη έκανε ποδαρικό με νίκη (2-0) μέσα στη Χαλκίδα επί του Ολυμπιακού και είναι πάλι μαζί με τη Δροσιά στην πρώτη θέση της βαθμολογία στην Α1 κατηγορία Εύβοιας.



Ο Ολυμπιακός έπαιξε με αρκετό πάθος στο α' ημίχρονο, αλλά  η απόδοσή του έπεσε στο Β' μέρος. Οι παίχτες του άσκησαν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους τους που δυσκολευόντουσταν πολύ και από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Απώλεια για τους ερυθρόλευκους ήταν η αναγκαστική αποχώρηση, λόγω τραυματισμού στο 57' του Τσακλάνου.



Η Κύμη έδειξε ότι δικαια είναι πρωτοπόρος, στο Β' ημίχρονο. Εδεσε αμυντικά με την είσοδο του Καραμπίνη, ήταν οργανωμένη στο κέντρο κι έγινε αρκετές φορές επικίνδυνη επιθετικά. Το πρωτο γκολ ήρθε στο 64' με κεφαλιά του πιο παλιού της παίχτη του Καραμπίνη.



Λίγο αργότερα της ακυρώθηκε (κακώς) από το βοηθό ένα γκολ του Τζον, ο οποίος όμως ...ήθελε σήμερα να γίνει σκορερ και τα κατάφερε στο 77', σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα σε σύγχυση της άμυνας των ερυθρολεύκων.



Ο Ολυμπιακός έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθεί με το νεαρό Κυτίνο στο α' ημίχρονο (ο Ντουρέκας του έκλεισε τη ...θέα προς το γκολ) και ισόφαρισε τις ευκαιριές λίγο μετά  ο Παριανός της Κύμης.

Επιστροφή