Τραμπ και Μελάνια ταξίδεψαν με απόλυτη μυστικότητα στο Ιράκ - Απίστευτα μέτρα ασφαλείας

Τραμπ και Μελάνια ταξίδεψαν με απόλυτη μυστικότητα στο Ιράκ - Απίστευτα μέτρα ασφαλείας
28 Δεκεμβρίου 2018, 12:47
A+ A-
Επισκέφτηκαν τα αμερικανικά στρατεύματα.

Με πλήρη μυστικότητα ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μελάνια, πήρε το Air Force One και επισκέφθηκε τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ!

Οι φήμες είχαν φουντώσει από νωρίς, καθώς το Air Force One εντοπίστηκε να πετά πάνω από την Ευρώπη χωρίς να έχει υπάρξει προγραμματισμένη κίνηση του Αμερικανού προέδρου.

Το ...παγκόσμιο μυστήριο έλυσε με ανάρτησή της στο Twitter η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, γραμματέας του Λευκού Οίκου, δίνοντας πληροφορίες για το ...πού πήγαινε το Air Force One:

«Ο Πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία ταξίδεψαν στο Ιράκ αργά τη νύχτα των Χριστουγέννων για να επισκεφθούν τα στρατεύματά μας και την ανώτερη στρατιωτική ηγεσία, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες τους, την επιτυχία τους και την θυσία τους και να τους ευχηθούν καλά Χριστούγεννα».

Η απόλυτη μυστικότητα του ταξιδιού

Οπως ανέφερε στο twitter ο ανταποκριτής του CBS στον Λευκό Οίκο Μάρκ Νόλερ, ένα προεδρικό ταξίδι στο Ιράκ είναι μια κίνηση άκρως απόρρητη.

Δεν ειδοποιήθηκε ο Τύπος παρά μόνο η ομάδα των δημοσιογράφων που πήγε μέχρι εκεί για να καλύψει την "επίσκεψη".

Τα αμερικανικά ΜΜΕ είχαν σαφή απαγόρευση να μην μεταδώσουν την είδηση μέχρι να προσγειωθεί το προεδρικό αεροσκάφος στο Ιράκ.

Οι επιβαίνοντες στο Air Force One μπήκαν με άκρα μυστικότητα στο αεροσκάφος και την απογείωσή τους κάλυπτε το ...σκοτάδι. Οσοι ήταν στο προεδρικό αεροσκάφος πήραν εντολές να κλείσουν τα κινητά τους και να κλείσουν τις κουρτίνες στα παράθυρα.

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι αστραπή στο Ιρακ...

Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, την παράσταση έκλεψαν τα παπούτσια της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που παραπέμπουν σε στρατιωτικές αρβύλες.

Επιστροφή