Κοινωνία

Βόρεια Εύβοια: «Μαύρισαν» από το χιόνι!

Βόρεια Εύβοια: «Μαύρισαν» από το χιόνι!
4 Ιανουαρίου 2019, 10:12
Χωρίς ρεύμα ορεινές και πεδινές περιοχές εξαιτίας της «Σοφίας»

Σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας προκάλεσε η χιονόπτωση «της Σοφίας». Πολλές ορεινές, αλλά και πεδινές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα και η κυκλοφορία στους δρόμους ήταν απαγορευτική.

«Μαύρο» έπεσε από χθες, Πέμπτη, το απόγευμα σε πολλές περιοχές του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Ακόμη και η πλατεία «μαύρισε» (φωτό πάνω δεξιά), ενώ μέχρι σήμερα το πρωί πολλά χωριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Πολύ χιόνι έπεσε στον Κρυονερίτη (φωτό κάτω), τις Γαλτσάδες, Καματριάδες, Κρυονερίτη, την Καστανιώτισσα, την Κοκκινομηλιά, το Βουτά, το Μαρούλι και τις Ροβιές. Υπήρξαν, μάλιστα, πτώσεις δέντρων που δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Με τα εκχιονιστικά να είναι συνεχώς σε λειτουργία, οι δρόμοι στη συντριπτική τους είναι ανοιχτοί. Στα κεντρικά δίκτυα δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά στα περισσότερα σημεία η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες.

Το ίδιο συμβαίνει και στην ευρύτερη περιοχή της Κερασιάς του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. ¶ννας. Μέχρι σήμερα το πρωί, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, πολλά νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Στην εντατική σε καταστολή ο 12χρονος μαθητής

ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Στην εντατική σε καταστολή ο 12χρονος μαθητής
Κοινωνία
[24/03/2019 - 11:00]

Παράκληση στην Παναγία στο ναό Αγίου Γεωργίου Βατώντα για τη σωτηρία του. ...περισσότερα