Κερδίστε ένα τριήμερο σε πανέμορφο παραδοσιακό ξενώνα της Εύβοιας

7 Ιανουαρίου 2019, 12:01
A+ A-
Το egnomi.gr γιορτάζει και σας κάνει ένα υπέροχο δώρο για την αγάπη που του δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.  

Γιορτινή μέρα για το egnomi.gr η 7η Ιανουαρίου αφού γίνεται 8 ετών και για την αγάπη αυτή που μάς δείχνετε όλα τα χρόνια αποφασίσαμε να σάς ευχαριστήσουμε με ένα όμορφο τριήμερο! 

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και ένας αγαπημένος προορισμός στην Εύβοια είναι η ορεινή Σέττα. Εκεί, λοιπόν, θα σας στείλουμε για μια υπέροχη διαμονή στον παραδοσιακό ξενώνα «Σέττα Αλώνια». Ενας τυχερός θα κερδίσει τη δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό για δυο άτομα από 15 έως 17 Φεβρουαρίου (τρεις ημέρες, δύο διανυκτερεύσεις), αξίας 220 ευρώ σε άνετο, δίκλινο δωμάτιο με θέα στο βουνό.  

Το "Σέττα Αλώνια" βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων και διαθέτει 11 άνετα δωμάτια προσφέροντας πλούσιες ανέσεις στους επισκέπτες του. Στον όμορφο χώρο της καφετέριας μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα χαζεύοντας την μαγευτική θέα στην πισίνα και στο βουνό. Μάθετε περισσότερα στο www.settaalonia.gr

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στην ορεινή Σέττα Ευβοίας με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή