Επίσκεψη του Γιώργου Ακριώτη στο Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων

Επίσκεψη του Γιώργου Ακριώτη στο Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων
5 Ιανουαρίου 2019, 11:00
A+ A-
Δείτε τι συζήτησε με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά και ποιους επισκέφτηκε ακόμη.

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Διρφύων-Μεσσαπίων πραγματοποίησε ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης το πρωί της  Παρασκευής 4 Ιανουαρίου, με αφορμή τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή λόγω της επέλασης του χιονιά.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση αλλά και για τις ενέργειες από πλευράς Δήμου σχετικά με τον καθαρισμό των δρόμων κ.λ.π. Ο Δήμαρχος   Γιώργος Ψαθάς διαβεβαίωσε τον κ. Ακριώτη ότι κανένα χωριό δεν βρίσκεται αποκλεισμένο και όλα τα μηχανήματα επιχειρούν.

 Στη συνέχεια  ο κ. Ακριώτης συζήτησε εκτενώς με τον Δήμαρχο το επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΠΘ που πρόκειται να ψηφιστεί εντός των ημερών και  που εκτός των άλλων αναφέρεται στην ένταξη του ΤΕΙ Ψαχνών στο Ε.Κ.Π.Α. την δημιουργία 8 νέων Τμημάτων σε αυτό καθώς και την ίδρυση της “Τεχνόπολης Ευρίπου”.

Τέλος ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τον Δήμαρχο, τους συμβούλους και τους υπαλλήλους του Δήμου. Ο κ. Ακριώτης επισκέφτηκε επίσης το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και αντάλλαξε ευχές με τους αστυνομικούς.

Επιστροφή