Ο Στέλιος Μεθενίτης ήταν ο τυχερός στη συνάντηση του Μητροπολίτη με τους φοιτητές

Ο Στέλιος Μεθενίτης ήταν ο τυχερός στη συνάντηση του Μητροπολίτη με τους φοιτητές
6 Ιανουαρίου 2019, 10:41
A+ A-
Βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και του χάρισε ένα βιβλίο ο Σεβασμιώτατος.

Συνάντηση με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΤΕΙ και ΑΕΙ είχε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε την συνάντηση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μητρόπολης (κτίριο Οικογενείας Πνευματικού), ενώ προσήλθαν, παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες αρκετοί φοιτητές και φοιτήτριες, που προέρχονταν από τους Δήμους Χαλκιδέων, Μεσσαπίων-Διρφύων και Ερέτριας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και Κληρικοί της Μητρόπολης, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, όπως και γονείς και καθηγητές των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος τους συνεχάρη προσωπικά για την επιτυχία της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους μίλησε για την σχέση με τον Χριστό, την οποία καλούνται να καλλιεργήσουν, ως μέλη του Αγίου Σώματός του, της Εκκλησίας.

Ταυτόχρονα, πληροφορήθηκε από τον καθένα ξεχωριστά, σε ποια Σχολή πέτυχε, συζήτησε μαζί τους και τους ως ελάχιστη ευλογία τους έδωσε το Ημερολόγιο 2019 της Μητρόπολης, το οποίο, είναι αφιερωμένο στον Όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη, καθώς και Δίπτυχο με την Κυριακή Προσευχή.

Παράλληλα, ευλόγησε την Βασιλόπιτα του νέου έτους 2019, στην οποία το φλουρί βρήκε ο φοιτητής της Ιατρικής Σχολής Πάτρας Στέλιος Μεθενίτης, ο οποίος έλαβε ένα βιβλίο, ως δώρο από τον Σεβασμιώτατο.

Επιστροφή