ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-1: Ποδαρικό με το αριστερό στο 2019
Προηγήθηκε ο Απόλλων Ερέτριας στην Αθήνα κόντρα στον ισχυρό Ηλυσιακό, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τέσσερα γκολ και υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα από τον δεύτερο στη βαθμολογία, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Εύβοιας παραμένουν στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου.
Με γκολ του Μώρου (φωτό) στο 10' η Ερέτρια έκανε το 0-1. Ο Τόρα με ωραία ατομική ενέργεια ...άδειασε δύο αντιπάλους, πάσαρε στον Μώρο και ο δεύτερος άνοιξε το σκορ.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Ευβοιώτες, καθώς δέχτηκαν γκολ στο 33' και στο 44' από τους Μέξη και Τσίτσαρη και πήγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 2-1.
Στο β΄ ημίχρονο η Ερέτρια δεν κατάφερε να αντιδράσει και δέχτηκε άλλα δύο τέρματα, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (62') από τον Μάλτσι, αλλά και στο 73' από τον Τσίτσαρη (δύο προσωπικά γκολ), για το τελικό 4-1.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Κατσίβελας, Παπαδημητρίου (63′ Κονδύλης) Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος (80′ Μπάτσι), Μέξης, Μάλτσι, Γκέζος (63′ Σεράνι), Τσίτσαρης (74′ Κόπελας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Σεούλ, Ρούσσος (71' Κοκκάλας), Σμπιλήρης, Κόντος (63' Αντζελί), Κορακιανίτης, Καλοχωρίδης, Μπαλόζι (76' Κικίδης), Μώρος (61' Μετσανάι), Τόρα, Τσίγκας.





















