Κους-κους & σχόλια

Βούλιαξε στον κόσμο η Στενή το Σαββατοκύριακο

Βούλιαξε στον κόσμο η Στενή το Σαββατοκύριακο
8 Ιανουαρίου 2019, 08:06
Η διαδρομή ήταν ευχάριστη, αλλά μέσα στο χωριό είχε ...μποτιλιάρισμα.

Η κακοκαιρία "Σοφία" μπορεί να δημιούργησε προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά έκανε και ιδιαίτερα ελκυστικούς τους ορεινούς προορισμούς στους οποίους έπεσε χιόνι.

Ένας απ΄αυτούς τους προορισμούς ήταν και η Στενή της Εύβοιας, η οποία βούλιαξε στον κόσμο το Σαββατοκύριακο, καθώς η ποσότητα του χιονιού ήταν τόση ώστε να δημιουργεί ειδυλλιακό λευκό περιβάλλον, αλλά όχι και να δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις.

Η διαδρομή προς το χωριό της Δίρφυς ήταν πολύ ευχάριστη, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, με καταπληκτική θέα του βουνού, ενώ το μοναδικό πρόβλημα ήταν το ...μποτιλιάρισμα μέσα στο χωριό.

Βλέπετε, εκατοντάδες Χαλκιδέοι, αλλά και Αθηναίοι επισκέφτηκαν με τα οχήματά τους την Στενή, το παρκάρισμα ήταν προβληματικό και η ουρά στην άνοδο και στην κάθοδο πολύ μεγάλη.

Ωστόσο, αυτή η μικρή ταλαιπωρία άξιζε τον κόπο, αφού η ομορφιά της φύσης αποζημίωσε τους εκδρομείς, οι οποίοι πάντως ...ταλαιπωρήθηκαν και στην ανεύρεση τραπεζιού στις ταβέρνες και στις καφετέριες, λόγω της κοσμοπλημμύρας.