ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει το νερό!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει το νερό!
8 Ιανουαρίου 2019, 18:27
A+ A-
Τι δηλώνει στο egnomi.gr ο Τάσος Μάζης.

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα της υδροδότησης λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης. Το τηλέφωνο του egnomi.gr δεν σταματά να χτυπά από πολίτες που μένουν στο κέντρο της Χαλκίδας και οι οποίοι δεν έχουν νερό στο σπίτι τους, άλλοι από το πρωί και άλλοι από χθες το βράδυ.

Το egnomi.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Τάσο Μάζη, ο οποίος μας είπε ότι οι διακοπές νερού οφείλονται στη μη λειτουργία των αντλιοστασίων στα Ερια Καθενών, η οποία με τη σειρά της έχει ως αιτία τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Ο κύριος Μάζης τονίζει ότι η ΔΕΥΑΧ δεν έχει καμία ευθύνη και όλα εξαρτώνται από το πότε θα αποκαταστήσουν οι τεχνικοί της ΔΕΗ τις ζημιές στο δικό τους δίκτυο. Το πότε θα συμβεί αυτό δεν το ξέρει κανείς, αφού ούτε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ έχει κάποια σχετική ενημέρωση ούτε η ΔΕΗ έχει την ευαισθησία να βγάλει μια ανακοίνωση προς τους πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη νερού.

Επιστροφή