Κοινωνία

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Εδειραν τον παιδοκτόνο στις φυλακές Κορυδαλλού

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Εδειραν τον παιδοκτόνο στις φυλακές Κορυδαλλού
11 Ιανουαρίου 2019, 12:31
Φέρεται να έχει ζητήσει να τον πάνε στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών.

Ο 52χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους (στην Κέρκυρα) την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα, βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ο παιδοκτόνος έφερε επιπόλαια τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, εμφανίζεται μετανιωμένος και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, ζήτησε να κρεμαστεί στην πλατεία της Κέρκυρας για να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης του.

Θεωρείται πιθανόν ο 52χρονος παιδοκτόνος να επιστρέψει τελικά στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές... 

Όχι μόνο εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αλλά και εξαιτίας των απειλών που δέχεται από άλλους κρατούμενους, αφού το Νοσοκομείο των Φυλακών θεωρείται πιο ασφαλής χώρος κράτησης για όσους κινδυνεύουν από τον «άγραφο νόμο».

Ο κατηγορούμενος είναι σε άσχημη κατάσταση και έντρομος δηλώνει ότι κινδυνεύει η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Στην εντατική σε καταστολή ο 12χρονος μαθητής

ΒΑΤΩΝΤΑΣ: Στην εντατική σε καταστολή ο 12χρονος μαθητής
Κοινωνία
[24/03/2019 - 11:00]

Παράκληση στην Παναγία στο ναό Αγίου Γεωργίου Βατώντα για τη σωτηρία του. ...περισσότερα