ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-2: Γεράσιμος Βάθης ο ...ανατρεπτικός

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-2: Γεράσιμος Βάθης ο ...ανατρεπτικός
12 Ιανουαρίου 2019, 19:40
A+ A-
Στο 93' έδωσε πάλι τη νίκη στην ομάδα του με υπέροχο γκολ

 

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο 20χρονος (...και κάτι) Γεράσιμος Βάθης έδωσε τη χαρά της ανατροπής και της νίκης στο Λήλα σημειώνοντας στο γήπεδο Δροσιάς ένα θαυμάσιο γκολ στο 92' με το οποίο η ομάδα του Βασιλικού κέρδισε 2-1 τον ΑΠΚΟ.

Συνεχίστηκε έτσι και στο 2019 η θαυμάσια πορεία του Λήλα στα τέλη του 2018, αφού μετά τις 6 ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος, ακολούθησαν 6 αγώνες με 5 νίκες και μια ισοπαλία από την ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη.

Για τον ΑΠΚΟ, που έχει μια αρκετά καλή παρουσία στην επανεμφάνισή του στην Α' κατηγορία, ήταν η πρώτη ήττα στη Δροσιά, μετά από 5 αγώνες όπου είχε σημειώσει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Χρήστος Πεσχύρας άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ (2') με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναγκάστηκαν από το 38' ν' αγωνιστούν με 10 παίκτες λόγω αποβολής (βίαιο παιχνίδι) του Μπαλόζι, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Λήλα στα τελευταία ματς.

Στο β' ημίχρονο και στο 59' ο Χάρης Ελευθερίου ισοφάρισε εκμεταλλευόμενος λάθος του Τόρα.

Ο ΑΠΚΟ, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή, διατήρησε την πρωτοβουλία, αλλά στο 92' ήρθε ο ...ανατροπέας Βάθης, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του σκόρερ των φιλοξενουμένων και σκόραρε με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ από πλάγια με το οποίο έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του Αραβανή.

Ο Βάθης (αριστερά στη φωτό) σχεδόν με το ίδιο τρόπο είχε πετύχει το δεύτερο γκολ  επί του Βατώντα με το οποίο ο Λήλας έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ (είχε προηγηθεί ο αντίπαλός του) και κέρδισε 2-1 στο τελευταίο του ματς το 2018.

Από το 85' με 10 παίκτες αγωνιζόταν και η ομάδα της Δροσιάς, λόγω αποβολής του Κάκιου, ο οποίος ανάγκασε το διαιτητή κ. Κασομούλη να του δείξει δυο κίτρινες στο ίδιο λεπτό!

Διαιτησία: Κασομούλης, Χαριδ. Αντωνίου-Ρέτσας.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Καρλατήρας (80′ Βαρσαμάς), Δεληγιάννης, Δουρδούβελας, Προβής, Κάκιος, Σεϊντάραση, Νίκ. Σουλιωτάκης, Χαρ. Ελευθερίου, Μπασούκος, Τουλίτσης (61′ Σωκρ. Ελευθερίου).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τσούρα (75′ Ζευγολάτης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (90′ Θαν. Μακρής), Αριστ. Μακρής, Κρ. Μπαλόζι, Πεσχύρας (56′ Βάθης).

Επιστροφή