ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΙΣΤΙΑΙΑ 0-3: Εβγαλε γρήγορα το διπλό από την κατάψυξη

ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΙΣΤΙΑΙΑ 0-3: Εβγαλε γρήγορα το διπλό από την κατάψυξη
12 Ιανουαρίου 2019, 22:30
A+ A-
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι ...καθάρισαν νωρίς.

Με τρία γκολ σε 8 λεπτά και αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, η Ιστιαία νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την Κήρινθο και απέδρασε με ένα σχετικά εύκολο τρίποντο, αλλά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το θερμόμετρο έδειχνε μηδέν βαθμούς κελσίου, το τερέν ήταν λασπωμένο, αλλά η Ιστιαία έβγαλε γρήγορα από την κατάψυξη τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 10' ο Μπεμπεράι (φωτό) έκανε το 0-1 και έδειξε το δρόμο της νίκης, ενώ στο 15'  ο Τσώνος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Ο γκολκίπερ Αλεξίου που πήγε στην Κήρινθο από τη Σκεπαστή έχασε την μπάλα και ο Τσώνος με προβολή βρήκε δίχτυα.

Στο 18' ήταν η σειρά του Δήμου να χριστεί σκόρερ, όταν με κεφαλιά "κρέμασε" τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και έκανε το 0-3 ...με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Κήρινθος είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και ...κατά κάποιο τρόπο να ξαναμπεί στο ματς στο 78', αλλά ο Σεφέρης αστόχησε από την άσπρη βούλα, καθώς σούταρε ψηλά άουτ.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αλαφάκης που έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από χιόνια και κρύα.

Διαιτησία: Βελέντζας, Ρουμπής - Ντουμάνης.

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ: Αλεξίου, Μόσχου, Εμμανουήλ, Βρέττος, Σεφέρης, Ν. Περήφανος, Γ. Περήφανος, Καστανιώτης (58' Σταματέλος), Τζανής (46' Γ. Βρέττος), Ραβανός (71' Σταμούλος), Τσούτσικας (77' Χατζησάββας).

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μουρίδης, Καλιβάτσι (85' Χόνδρος), Α. Τριανταφύλλου (63' Elmazaj), Παπανδρέου, Σ. Τριανταφύλλου (73' Φώτου), Αρσενόπουλος, Τσώνος (55' Σταματόπουλος), Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι, Πετής.

Επιστροφή