ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-0: Την εκτέλεσε ο Γιώργος Τσιμιχόδημος

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-0: Την εκτέλεσε ο Γιώργος Τσιμιχόδημος
13 Ιανουαρίου 2019, 19:50
A+ A-
Με δέκα από το 50' έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Αγιασοφίτη.

Ενα γκολ ήταν αρκετό στον Παντριαδικό για να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση της Σκεπαστής και να επικρατήσει με 1-0, παίρνοντας ένα πολύτιμο "τρίποντο".

Στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος η Σκεπαστή είχε νικήσει με 3-1 μέσα στην Τριάδα με δύο γκολ του Θανάση Θαλασσινού και ένα του Δημήτρη Γερογιάννη.

Και σήμερα η Σκεπαστή μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενη τα αβίαστα λάθη των γηπεδούχων έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Γιάννη Β. Θαλασσινό και Δημήτρη Γερογιάννη (ο Γιάννης Β. Θαλασσινός ήταν ο μοναδικός Θαλασσινός για τη Σκεπαστή στο σημερινό ματς).

Και τις δύο φορές, όμως, ο Οικονομίδης αντέδρασε σωστά κάτω από τα δοκάρια του και κράτησε το "μηδέν".

Ο Παντριαδικός δεν ήταν πολύ καλός στο α' ημίχρονο, αλλά στο β' ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. 

Σ' αυτό βοήθησε και η αποβολή του Αγιασοφίτη της Σκεπαστής στο 50' με κόκκινη κάρτα.

Ο Παντριαδικός πήρε τα ηνία του ματς και στο 66' ο νεαρός Τσιμιχόδημος (φωτό) έγινε ο ...εκτελεστής της Σκεπαστής. Με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Η Σκεπαστή προς το τέλος του αγώνα απείλησε με ισοφάριση δύο φορές, με "εμπνευστή" των προσπαθειών τον Ηλία Ξιφαρά, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας της Β. Εύβοιας.

Ο "Ξίφα" με ωραίες πάσες έβγαλε δύο φορές σε θέση βολής τους Γερογιάννη και Ι. Β. Θαλασσινό, ωστόσο αμφότεροι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, όπως συνέβη και στο α' ημίχρονο. 

Σήμερα στον πάγκο της Σκεπαστής βρισκόταν μόνο ο Γιώργος Τσαραμίρσης χωρίς την παρουσία του Βαγγέλη Μπεκάκου.

Διαιτησία: Γκάτσος, Κούκουρα - Μακρής.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Γκρινιάρης, Ταψής, Νόνας (61' Πασάι), Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Τσιμιχόδημος (75' Πατερίτσας), Μουτουσίδης (80' Παπακωνσταντίνου), Δ. Χασάνδρας (70' Δ. Τσούτσης).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης, Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Καψάλας, Αν. Ανδρέου (57' Ξιφαράς), Δ. Γερογιάννης, Ιω. Β. Θαλασσινός, Γεωργίου, Καρατζούδης, Π. Γερογιάννης.

Επιστροφή